• LIFE&STYLE

    Πώς η Κέιτ Μίντλετον επεδίωξε την γνωριμία της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

    • NewsRoom
    Middleton


    Αυτό που ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ήταν ότι η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για πρώτη φορά στους διαδρόμους του πανεπιστημίου St. Andrews, όπου φοιτούσαν. Στο νέο της βιβλίο, η δημοσιογράφος Katie Nicholl έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

    Σύμφωνα με το βιβλίο και τις πηγές της δημοσιογράφου, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνάντησε τον πρίγκιπα πριν το πανεπιστήμιο. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον διάλεξε εσκεμμένα το πανεπιστήμιο St. Andrews, όταν έμαθε ότι θα φοιτούσε εκεί ο πρίγκιπας. Αρχικά, εκείνη θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

    «Μίλησα με κάποιους φίλους πολύ κοντά στην Κέιτ εκείνη την περίοδο, από το λύκειο Marlborough, οι οποίοι μου είπαν ότι τον συνάντησε πριν έρθει στο πανεπιστήμιο St. Andrews, μέσω φίλων που γνώριζαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Συναντήθηκαν πριν από το πανεπιστήμιο και αυτό, για μένα, αλλάζει τα πάντα», γράφει η ρεπόρτερ.

    Αυτή η πληροφορία, είτε ισχύει είτε όχι, θα τροφοδοτήσει και πάλι τις φήμες για τις περιβόητες αδελφές Μίντλετον, την Κέιτ και την Πίπα. Οι Βρετανοί τις αποκαλούν «wisteria sisters» (οι «αδελφές γλυσίνες», όπως το αναρριχώμενο φυτό…), ενώ «εγκέφαλος» θεωρείται ότι είναι η μητέρα τους.

    Από την άλλη, η επίσημη βασιλική ιστορία είναι ότι η νεαρή Κέιτ Μίντλετον είχε συναντήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2001, στο μάθημα Ιστορίας της Τέχνης που έπαιρναν και οι δύο στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Στην αρχή έγιναν φίλοι, μετά συγκάτοικοι και στο τέλος κάτι παραπάνω… Ο Ουίλιαμ ερωτεύτηκε την όμορφη Κέιτ, η οποία υπήρξε και μοντέλο μιας βραδιάς, σε ένα ντεφιλέ που είχε διοργανωθεί για φιλανθρωπικούς λόγους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads – ANT1: Για 1η φορά ατομικό αγώνισμα ασυλίας – Ποιοι μένουν εκτός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5+1 προτάσεις για έξοδο με ελεύθερη είσοδο αυτή την Κυριακή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επικό σκίτσο Αρκά για το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ



    ΣΧΟΛΙΑ