• LIFE&STYLE

    Ο εντυπωσιακός γάμος του Πρίγκιπα Philip και της Danica Marinkovic (pics)

    • NewsRoom


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, ο ABY Πρίγκιπας Philip και η Danica Marinkovic στην εκκλησία Saborna στο Βελιγράδι. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι ταξίδεψαν στη Σερβία προκειμένου να παρευρεθούν στον λαμπερό γάμο.

    Ο Σέρβος Παναγιότατος Πατριάρχης Irinej πάντρεψε το ζεύγος, ενώ κουμπάροι έγιναν οι ABY Πριγκίπισσα της Σουηδίας, Victoria και Πρίγκιπας Peter. Το φόρεμα της νύφης δημιουργήθηκε από την παγκοσμίου φήμης γνωστή σχεδιάστρια μόδας Roksanda Ilincic.

    Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Λευκό Παλάτι, το οποίο χτίστηκε από τον Βασιλιά Αλέξανδρο Ι της Γιουγκοσλαβίας, τον προπάππου του Πρίγκιπα Philip.

    «Αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου και είμαι πολύ χαρούμενος που τις μοιράζομαι μαζί σας! Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της ζωής του Philip και της Danica, για την οποία ευχόμαστε να είναι γεμάτη από ευτυχία και αγάπη», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος.

    Την εμφάνιση του Πρίγκιπα Φίλιππου επιμελήθηκε ο Νίκος Κριθαριώτης, ενώ την εμφάνιση της Πριγκίπισσας Αικατερίνης επιμελήθηκε η Σήλια Κριθαριώτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γλέντι έστησε το Twitter με τον Μητσοτάκη και τον εξωγήινο! (tweets)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνα Αρναούτη: Νέο χειρουργείο για το χέρι της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γέννησε το πρώτο της παιδί η Μαλού



    ΣΧΟΛΙΑ