• LIFE&STYLE

    Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη – Ποια η αντίδραση του Χανταμπάκη (video)

    • NewsRoom
    Όλγα Πηλιάκη

    Όλγα Πηλιάκη


    Ανατράπηκαν τα δεδομένα στο δημοφιλές ριάλιτι του ANT1, Nomads, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη, μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού. Τι σημαίνει, όμως, αυτό για τον Μάνο Πίντζη;

    Στο χθεσινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε τη μονομαχία μεταξύ της Όλγας και του Μάνου, με νικήτρια την πρώτη. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης ο Πίντζης. Ωστόσο, λίγο μετά η Πηλιάκη έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους Νομάδες του Ωκεανού και το νησί των Φιλιππίνων.

    Στο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το επεισόδιο της Δευτέρας, βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο προκειμένου να προλάβει τον Μάνο Πίντζη και να τον σταματήσει από το να ανεβεί στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

    Με την αποχώρηση της Πηλιάκη δίνεται η δυνατότητα στον Πίντζη να επιστρέψει και συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Μένει να δούμε αν ο παίκτης θα αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται.

    Δείτε το τρέιλερ:

    Το πρώτο μήνυμα της Πηλιάκη μετά την αποχώρηση

    Η Ολυμπιονίκης έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας! @stelioshantampakis σε ευχαριστώ για όλα! #olgapiliaki #hantampakakia #nomads #ant1 #tvreality#μπλεποιανουωκεανου»

    Από τη μεριά του, ο σύζυγος της Πηλιάκη και πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης έκανε τατουάζ στο χέρι του μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται εκείνη με το νεογέννητο μωρό τους και έγραψε στο Instagram:

    «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Όλγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή….. #olgapiliaki # #axia #tattoo».

    View this post on Instagram

    Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! "Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα… από τη πρώτη στιγμή….." #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo (η φωτό είναι 4 χρονια πριν)

    A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ταξιδεύει με τον σύντροφό της μετά το Nomads (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπο: Δημόσια έκκληση για τον μικρό Δημήτρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Εμφάνιση-έκπληξη στο The Voice! – Ποιος ο ρόλος του (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ