• LIFE&STYLE

    Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για την Έλενα Παπαρίζου (pics)

    • NewsRoom
    Βανδή-Παπαρίζου

    Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή


    Η καλοκαιρινή περιοδεία της Δέσποινας Βανδή και της Έλενας Παπαρίζου έφτασε στο τέλος της. Οι δυο τους ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θαυμαστές τους.

    Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μια φωτογραφία και ευχαρίστησε με ένα γλυκό κείμενο την Παπαρίζου για τη συνεργασία τους.

    View this post on Instagram

    Και κάπως έτσι χθες βράδυ τελειώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία!Ενα γεμάτο ομορφο καλοκαίρι ντυμένο με τραγούδια και μουσικές,ταξίδια βαλίτσες φίλους,όμορφα μέρη,καινούργιες γνωριμίες καινούργιους τοπους και ό,τι συνεπάγεται με αυτό! Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή ήμασταν παρέα με την Έλενα! Σε ευχαριστώ Ελενακι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κατι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!!!??????? Love you @helenapaparizouofficial ❤️❤️❤️❤️❤️

    A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

    «Και κάπως έτσι χθες βράδυ τελειώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία! Ένα γεμάτο όμορφο καλοκαίρι ντυμένο με τραγούδια και μουσικές,ταξίδια βαλίτσες φίλους,όμορφα μέρη,καινούργιες γνωριμίες καινούργιους τόπους και ό,τι συνεπάγεται με αυτό! Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή ήμασταν παρέα με την Έλενα! Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κάτι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήρε φωτιά το twitter με το #nomadsGR – Απίστευτα σχόλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 4+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ