• Gossip

    Μαίρη Τσώνη: Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 30χρονης ηθοποιού

    • NewsRoom
    Μαίρη Τσώνη


    Ο αιφνίδιος θάνατος της  30χρονης Μαίρης Τσώνη προκάλεσε θλίψη στους φίλους και τους συναδέλφους της, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά ερωτηματικά γύρω από τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε.

    O προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, μίλησε στην εκπομπή του καναλιού «Ε», Tatiana Live, επιβεβαιώνοντας πως ο θάνατος της ηθοποιού ήταν αιφνίδιος.

    Η Μαίρη Τσώνη υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων. Ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε, ενώ φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

    Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η άτυχη ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας για να ζητήσει βοήθεια από το ΕΚΑΒ,  ζητώντας να στείλει ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε και ανέβηκε στο διαμέρισμα,την πόρτα άνοιξε ένας τρομαγμένος ηλικιωμένος άνδρας, λέγοντας τους ότι η 30χρονη γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της.

    Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν πως ήδη η Μαίρη Τσώνη είχε φύγει από τη ζωή και πως ο θάνατός της δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαίρη Τσώνη: Το σπαρακτικό αντίο της Βασιλικής Τρουφάκου – Τι έγραψε στο facebook

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μαίρη Τσώνη: Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η Μαίρη Τσώνη – Τι θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση



    ΣΧΟΛΙΑ