• LIFE&STYLE

    Μένιος Φουρθιώτης: Το trailer της οργής, οι τριάντα εκπομπές και η επιστροφή στα χαμηλά (video)

    Μένιος Φουρθιώτης

    Μένιος Φουρθιώτης


    Με ένα μπλε κουστούμι, καλοσιδερωμένο μαλλί και ένα θολό αρχικά πλάνο -λες και δεν θα τον αναγνωρίζαμε- ο Μένιος Φουρθιώτης περιδιαβαίνει έναν διάδρομο στην πρώτη σκηνή του τηλεοπτικού του trailer.

    Εκεί όπου χρησιμοποίησε μια σκηνή από την σειρά «Δυο ξένοι» με την κυρία Ντίνα Κώνστα να λέει έχοντάς της απέναντι την κυρία Χρυσούλα Διαβάτη: «Σε μια εβδομάδα έρχεται ο Μένιος. Σωριάσου τώρα!!».

    Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ήταν η οργισμένη αντίδραση των δύο κυριών της υποκριτικής που έγιναν έξω φρενών μόλις ενημερώθηκαν και είδαν το trailer για τα «Αποκαλυπτικά» -o Θεός να τα κάνει- του Μένιου.

    Δείτε το επίμαχο trailer των «Αποκαλυπτικών»:

    https://youtu.be/C5S6I1N2C7Q

    Εικάζω ότι η φράση της κ. Κώνστα «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το trailer τώρα» και η αντίστοιχη της κ. Χρυσούλας Διαβάτη «Απαιτώ να κατέβει το βίντεο, αλλιώς θα κινηθώ νομικά», δεν ήταν και ότι καλύτερο για τον παρουσιαστή της εκπομπής.

    Από ότι μαθαίνω πάντως δεν προτίθεται να κατεβάσει το σποτ, παρά την εντονότατη διαμαρτυρία των δύο ηθοποιών, δείγμα και αυτό του πόσο σέβεται όποιον δεν επιθυμεί να εμφανίζεται όχι σε αυτή, αλλά ούτε στο trailer της.

    Και μπορεί η κλωτσιά του Ιβάν Σαββίδη να μην έχει φύγει ακόμη, αλλά θα κάνουμε υπομονή μέχρι την τελευταία του εκπομπή στο «Epsilon», η οποία θα είναι λογικά το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

    Εκτός αν θελήσει να παρουσιάσει «Αποκαλυπτικά» και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς-καθόλου απίθανο δεν το θεωρώ-οπότε θα μπορέσουν χιλιάδες άνθρωποι να σιγοτραγουδήσουν το «Πάει ο παλιός ο χρόνος, πάει και ο Φουρθιώτης…», παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι.

    Ντίνα Κώνστα
    Ντίνα Κώνστα

    Αυτή θα είναι το κύκνειο άσμα του κυρίου Φουρθιώτη στο «Ε» αφού από την 1η Ιανουαρίου, ο σταθμός περνάει και τυπικά στα χέρια του κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν τον ήθελε επ’ ουδενί.

    Απλά ο #Sihamenios -όπως τον αποκαλούν στο Twitter- θα κάνει τελικά την εκπομπή του μέχρι τον Δεκέμβριο και όπως λένε οι πληροφορίες μου είναι ήρεμος, αφού επιστρέφει έστω και για τρεις μήνες.

    Μετά, η παρακμιακή τηλεοπτική του πορεία θα μεταφερθεί στο EXTRA, το τοπικής εμβέλειας κανάλι του κ. Βρυώνη, όπου πια δεν θα ενδιαφέρουν κανέναν οι αναλύσεις του και οι βροντερές κριτικές του.

    Όχι ότι τώρα ενδιέφεραν, απλά με την δύναμη που είχε σε έναν πανελλαδικής εμβέλειας σταθμό κατάφερε να γίνει τιμητής των πάντων με τις δικές του μεθόδους και τακτικές οι οποίες είναι γνωστές.

    Μόνο που τώρα πλέον αυτά τελείωσαν για τον κ. Φουρθιώτη, ειδικά μετά την έλευση όπως λένε οι πληροφορίες τεσσάρων συνεργατών του κ. Ιβάν Σαββίδη στο κανάλι.

    Χρυσούλα Διαβάτη
    Χρυσούλα Διαβάτη

    Ο ένας μάλιστα εγκαταστάθηκε μόνιμα σε δικό του γραφείο, ενώ οι άλλοι τρεις πηγαινοέρχονται καθημερινά σχεδόν και σύμφωνα με τα όσα μαθαίνω τον περιμένουν στην γωνία, εάν διολισθήσει μέχρι το τέλος Δεκέμβρη σε κάποια από τις εκπομπές του.

    Η φράση του άλλωστε «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι Έλληνας» δεν έχει ξεχαστεί, όπως και πολλά άλλα, γι’ αυτό όπως λέει το παρασκήνιο τα φτερά του είναι κομμένα για τα καλά, με την έλευση στελεχών της νέας ιδιοκτησίας.

    Έτσι, όλοι πλέον κάνουν υπομονή και μετράνε αντίστροφα για την τελευταία του ημέρα στο «Ε» και το τέλος του μικρού δικτατορίσκου που επιβίωσε προσωρινά, όπως και κάποια ζωύφια μετά από πυρηνική έκρηξη…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ιβάν Σαββίδης: Έστειλε τον Φουρθιώτη σπίτι του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Οι μοναχικές βόλτες του ξεριζω-Μένιου!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το video που έγινε viral: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Μένιου Φουρθιώτη που θα ήθελε να ξεχάσει



    ΣΧΟΛΙΑ