• Gossip

    Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η «κακή» ψυχολογία και οι «αρπαχτές» των πρώην παικτών (video)

    • NewsRoom


    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ξεκαθάρισε τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες μετά το τέλος του παιχνιδού για διάφορες εμφανίσεις τους.

    Αρχικά, ο Μάριος δήλωσε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπρίρη ότι δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για εκείνον, «ακυρώνοντας» έτσι τα δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Το είδα το δημοσίευμα και γέλασα πολύ… Αυτό που γράφτηκε (για την ψυχολογική μου κατάσταση) δεν ισχύει για μένα γιατί αν παρακολουθούσαν καλύτερα τα social media μου θα καταλάβαιναν αντίθετα δεν είμαι κλεισμένος στο σπίτι, είμαι συνέχεια με φίλους και περνάω πολύ όμορφα σε αυτή τη φάση της ζωής μου».

    Ο Μάριος ανέφερε επίσης πως όσα ζουν μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι πολύ έντονα και δύσκολο να τα διαχειριστούν, αλλά αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις ανθρώπους να σε νοιάζονται και να σε αγαπούν μπορείς να επιβιώσεις και να το εκμεταλλευτείς.

    Οι «αρπαχτές» των πρώην παικτών

    Με αφορμή τη λίστα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του Survivor για να εμφανιστούν σε κάποιο μαγαζί και ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ, δήλωσε ότι, «Τα ποσά που γράφονται είναι υπερβολικά! Εμένα το όνομά μου δεν είναι σ’ αυτή τη λίστα, γιατί εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά χωρίς να έχω πληρωθεί γιατί είναι τα μαγαζιά που πήγαινα και πριν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν, που τους αγαπώ και έχω δουλέψει μαζί τους».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Φουρθιώτης με την απόφαση του ΕΦΕΤ να «αδειάσει» το θαυματουργό του προϊόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο VIDEO : Δείτε 3 «θεές» με κιθάρες που σολάρουν το Stairway to Heaven, το Hotel California και το Smoke on the Water

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Κύπρο σε βίντεο



    ΣΧΟΛΙΑ