• Gossip

    Μαριάννα Λάτση: Στην Αμερική για τον Φίλιππο


    Στην επίσημη προβολή της ταινίας «American made» στους κήπους του Ιδρύματος «Ιωάννης Λάτσης», η κυρία Μαριάννα Λάτση έλαμπε από χαρά για την νέα ταινία του παραγωγού γιού της, Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση, στην οποία δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ο Τομ Κρουζ.

    Εφοπλιστές, ισχυροί επιχειρηματίες και κοσμικές κυρίες μεταξύ άλλων απόλαυσαν την avant premier του φιλμ, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός πιλότου, που δούλευε παράλληλα για την CIA και τον ναρκοβαρώνο Πάμπλο Εσκομπάρ.

    Όμως, αυτή δεν ήταν η μόνη χαρά για την κόρη του καπετάν-Γιάννη, όπως αποκαλούσαν τον πατέρα της, αφού ο άλλος της γιος, Φίλιππος Κούρκουλος, άνοιξε τα φτερά του για σπουδές στο εξωτερικό.

    Ο συνεσταλμένος νεαρός, που μοιάζει πολύ στον Νίκο Κούρκουλο, είναι ένα εξαιρετικά χαμηλών τόνων παιδί, ο οποίος μετράει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

    κούρκουλος

    Προ ημερών αναχώρησε μαζί με την μητέρα του για γνωστό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης -κάποιοι λένε ότι είναι το New York University- όπου θα αρχίσει τις σπουδές του πάνω στα οικονομικά και το μάρκετινγκ, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται.

    Η κυρία Λάτση συνόδευσε τον γιο της, τον οποίο θα αποχωριστεί πρώτη φορά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να διαπιστώσει και η ίδια προσωπικά ότι όλα είναι εντάξει, σε ότι αφορά το θέμα της διαβίωσής του, στην μητρόπολη του κόσμου.

    Ο γοητευτικός νεαρός, που έχει έντονα τα χαρακτηριστικά του αείμνηστου ηθοποιού, ο οποίος ήταν ένας από τους πλέον γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής υποκριτικής, μεγάλωσε αθόρυβα θα έλεγε κανείς.

    Οι πρώτες φωτογραφίες του δημοσιεύθηκαν πριν από τρία περίπου χρόνια, όταν μαζί με την μητέρα του και την αδερφή του Εριέττα, πήγαν να δουν τον Άλκη Κούρκουλο στο κηποθέατρο του Παπάγου.

    Στα δεκαεννιά του χρόνια πλέον, καταχωρήθηκε ήδη ως ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες, παρόλο που είναι πολύ μικρός ακόμη και το μόνο που τον ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι οι σπουδές του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαριάννα Γουλανδρή: Στη Σίφνο για τον γάμο γνωστής food blogger (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Μπάκιγχαμ: Eίναι και η Πίπα έγκυος ταυτόχρονα με την Κέιτ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο Twitter με το Survival Secret: Τα «τιτιβίσματα» που άφησαν εποχή



    ΣΧΟΛΙΑ