• LIFE&STYLE

    Α. Κούγιας: «Άφαντος» ο Ντένις Παπαγεωργίου στη συνάντηση για το θέμα της Lindsay Lohan

    • NewsRoom
    Lindsay Lohan

    H Lindsay Lohan με τον Ντένη Παπαγεωργίου στα εγκαίνια του κλαμπ Lohan στο Γκάζι


    Ο κ. Παπαγεωργίου δεν εμφανίστηκε ποτέ στη συνάντηση που τον είχε καλέσει ο κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της ηθοποιού Lindsay Lohan, προκειμένου να επιχειρηθεί εξωδικαστική επίλυση των διαφορών τους.

    Lindsay Lohan
    Η Lindsay Lohan και ο Ντένις Παπαγεωργίου

    Στα τέλη του Απριλίου, ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της Lindsay Lohan, η οποία έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του club που έχει ανοίξει στο Γκάζι στην Αθήνα, μαζί με τον τον Έλληνα επιχειρηματία και πρώην αγαπημένο της, Ντένις Παπαγεωργίου.

    Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του κ. Αλέξη Κούγια, έχει σταλεί εξώδικο πρόσκληση προς την εταιρεία διαχείρισης του κέντρου διασκέδασης Lohan NightClub, δηλαδή το νόμιμο εκπρόσωπό της και τον κ. Ντένη Παπαγεωργίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση και να επιχειρηθεί εξωδικαστική επίλυση των διαφορών μεταξύ αυτών και της Lindsay Lohan. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Κούγια, αυτό το ραντεβού ήταν σήμερα (8 Μαΐου), αλλά τα προσκληθέντα πρόσωπα δεν προσήλθαν.

    Η ανακοίνωση του κ. Αλέξη Κούγια:

    «Κατόπιν εντολής της κυρίας Lindsay Dee Lohan κοινοποιήσαμε στις 05/05/2017 με δικαστικό επιμελητή εξώδικο πρόσκληση προς την εταιρεία διαχείρισης του κέντρου διασκέδασης Lohan NightClub, το νόμιμο εκπρόσωπό της και τον κ. Ντένη Παπαγεωργίου, προκειμένου να έχουμε μια συνάντηση μαζί τους σήμερα, 08/05/2017 και ώρα 12.30μμ, στο Δικηγορικό μας Γραφείο και να επιχειρηθεί εξωδικαστική επίλυση των διαφορών μεταξύ αυτών και της εντολέων μας, πλην όμως τα ανωτέρω προσκληθέντα πρόσωπα δεν προσήλθαν στον ανωτέρω ορισθέντα τόπο και χρόνο και για το λόγο αυτό η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε και υπήρξε έστω κάποια τηλεφωνική ανταπόκριση εκ μέρους τους για πραγματοποίηση της συνάντησης σε μελλοντικό χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Παπαγεωργίου σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Έθνος» είχε εκφράσει το παράπονο ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το δικηγορικό γραφείο στην Αγγλία που είχε υποδείξει η κυρία Lohan, και είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την ανάθεση της εκπροσώπησης της κυρίας Lohan στο δικό μας δικηγορικό γραφείο.

    Αθήνα, 08/05/2017
    Με εκτίμηση
    Αλέξιος Χ. Κούγιας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιβάν Σαββίδης: Είναι δικαίωμά μου να εκφράζω πολιτική άποψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδόθηκε ο άνδρας που είχε καταλάβει τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανθεσσαλικό: 300.000 ευρώ θα στοιχίσουν οι βανδαλισμοί των χούλιγκανς



    ΣΧΟΛΙΑ