• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «επιτέλους την ξεφορτωθήκαμε», η Μύκονος και τα μηνύματα


    Με μια φωτό, η οποία αναδεικνύει την πίσω όψη της σε όλο της το μεγαλείο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει ανάμεσά μας, κυκλοφορώντας στην Μύκονο και απολαμβάνοντας όσο είναι δυνατόν διακοπές, μετά την αποκαθήλωσή της από τον Alpha.

    Μια αποκαθήλωση, η οποία έγινε δεκτή με κρυφούς πανηγυρισμούς από δεκάδες ανθρώπους του καναλιού, πολλοί από τους οποίους βίωσαν την ανοίκεια συμπεριφορά της φιλόδοξης ξανθιάς, όταν νόμιζε ότι ήταν καναλάρχισα.

    Υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού μιλώντας με συνεργάτες της είπε την φράση «επιτέλους την ξεφορτωθήκαμε» αναφερόμενη στην αποπομπή της Σπυροπούλου.

    Φράση που μαρτυρά σε τι σημείο είχαν φτάσει άνθρωποι με εμπειρία χρόνων στην τηλεόραση, που αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων όχι απλά να συνυπάρξουν με την barbie από τη Ρόδο, αλλά να προσέχουν μην τυχόν και την στεναχωρήσουν.

    Spyropoulou

    Όσο για την ίδια, μετά από τα γενέθλια του μπαμπά της, αναχώρησε για το νησί των ανέμων προκειμένου να ξεκουραστεί και αναμένοντας πλέον να χτυπήσει το τηλέφωνό της για δουλειά.

    Κάτι μάλλον δύσκολο να συμβεί, αφού οι φήμες λένε ότι ούτε το «Ε» δεν την θέλει, πόσω μάλλον κανάλια άλλου βεληνεκούς, για τα οποία η κ. Σπυροπούλου απλά δεν υπάρχει.
    Τι κι αν στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ η χαριτόβρυτος Κωνσταντίνα έγινε κολλιτσίδα στον Γιάννη Λάτσιο, έχοντάς τον από δίπλα για περίπου τρεις ώρες;

    Ο τελευταίος, γνωστός για την ευγένειά του την υπόμεινε αλλά σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, σκέψη για πιθανή συνεργασία μαζί της δεν υφίσταται για τον Antenna.
    Στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν καν να ακούνε το όνομά της σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ενώ στο STAR δεν εξετάζουν καν τον ενδεχόμενο να την εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού.

    Τα μηνύματα της απόγνωσης

    Κάπως έτσι η πρώην οικοδέσποινα του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», ποστάρει στο Instagram φωτό από την Μύκονο και φράσεις εις την αγγλική αναφερόμενη στο πεπρωμένο, την ίδια στιγμή που κάποια πολύ δικά της πρόσωπα φέρονται να στέλνουν ακόμη μηνύματα στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

    Τι του ζητούν; Να σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας επιστροφής της Κωνσταντίνας στο κανάλι που προσπάθησε ατυχώς να μεγαλουργήσει τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας πολλές φορές στα όρια της αντοχής τους συνεργάτες και στελέχη, με τις φωνές και τις κραυγές της.

    σπυροπούλου

    Άνθρωποι που δεν την άντεξαν παραιτήθηκαν, στελέχη έφυγαν επειδή δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειές τους να την κάνουν καλύτερη στην δουλειά της-πως να το καταφέρουν όταν εκείνη πίστευε ότι είναι η νέα Μενεγάκη και δεν άκουγε κανέναν-ενώ ουκ ολίγοι βίωσαν δύσκολες στιγμές από την νεαρή που ήθελε να αναρριχηθεί στην κορυφή.

    Μόνο που στην προσπάθειά της αυτή ξέχασε μεταξύ πολλών άλλων να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και να μιλάει λίγο, ειδικά από την στιγμή που όλοι ήξεραν την σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού.

    Δεν το έπραξε, προτιμώντας να πατήσει πάνω σε αυτή, με τα γνωστά πλέον σε όλους αποτελέσματα, έστω και αν η αποκαθήλωση της άργησε λίγο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει βόμβα: Ποιος είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκαθήλωση μιας Barbie που άργησε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νίκος Κοκλώνης: Τα πούρα και η κατάρρευση. H πορεία από την τηλεπώληση επίπλων , στους πλειστηριασμούς



    ΣΧΟΛΙΑ