• LIFE&STYLE

    Καινούργιου-Στικούδη: Έλυσαν την παρεξήγηση στον αέρα της εκπομπής (video)

    • NewsRoom
    στικούδη-καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου και Κατερίνα Στικούδη


    Στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Ε βγήκε σε ζωντανή σύνδεση, η Κατερίνα Στικούδη και μεταξύ άλλων φρόντισαν να λύσουν και μια παλαιότερη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

    Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» προκειμένου να προωθήσει μια συναυλία για τα αδέσποτα ζωάκια. Επί τη ευκαιρία, η Καινούργιου θέλησε να απολογηθεί για τη δήλωση που είχε κάνει πως θα προτιμούσε να δει στη Eurovision την Ελένη Φουρέιρα, παρά τη Στικούδη, λέγοντας στην τραγουδίστρια, «Να λυθεί και αυτή η τυχόν παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ μας… Εγώ είχα στενοχωρηθεί πέρυσι με αυτό που είχε γίνει. Είχε γίνει ένας μεγάλος ντόρος, χωρίς εμείς να έχουμε ουσιαστικά ανταλλάξει κάποια άσχημα λόγια ή να έχουμε κάτι η μία με την άλλη. Γνωριζόμαστε και πάρα πολύ χρόνια και έχουμε αλληλοεκτίμηση…»

    Σε αυτό η Κατερίνα Στικούδη απάντησε πως, «Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θέλω να θυμάμαι, δεν θέλω να τα σχολιάσουμε… Όσο για μας, έλα να με δεις, να με ακούσεις, θα φροντίσω να περάσεις καλά… Κατερινάκι μου, δεν έχω πρόβλημα να μην αρέσω σε κάποιον. Είναι η δουλειά μας τέτοια, που ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του. Απλά μερικά πράγματα θέλουνε λίγο τακτ. Επειδή το πάμε πάμε αλλού και είναι κρίμα, ο καθένας μπορεί να ακούει ό,τι θέλει. Το αν κάνω εγώ καλά τη δουλειά μου ή όχι, είναι άλλο θέμα…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρία αθηναϊκά μαγαζιά με πεντανόστιμα pancakes κοντά στο κέντρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ΑΝΤ1: Σκληρή μάχη για την ασυλία σήμερα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Απίστευτο! Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη;



    ΣΧΟΛΙΑ