• LIFE&STYLE

    Εύη Κουτσαφτάκη: Η κυρία ante portas του ΣΚΑΪ

    Εύη Κουτσαυτάκη.


    Η μυστηριώδης για πολλούς κυρία Εύη Κουτσαφτάκη είναι αδιαμφισβήτητα πλέον το Νο 2 στον ΣΚΑΙ, από την στιγμή που επέστρεψε, σύμφωνα με όλα όσα διαχέονται τους τελευταίους μήνες.

    Το come back της συνοδεύθηκε από την ουσιαστικά «αποπομπή» του Σταμάτη Μαλέλη από την διεύθυνση των ειδήσεων, αλλά και άλλων προσώπων, κάποιων πολύ κοντινών στον Γιάννη Αλαφούζο.

    Το στγμιότυπο από μια συνάντηση στελεχών που διέρρευσε στους διαδρόμους του καναλιού είναι χαρακτηριστικό της παντοδυναμίας της σε ότι αφορά τον σταθμό.

    Σε κάποια στιγμή, τέθηκε στον κύριο Γιάννη Αλαφούζο ένα ζήτημα και προτού καν τποθετηθεί, φέρεται να απευθύνθηκε στην κυρία Κουτσαβάκη λέγοντάς της ενώπιων όλων: «Εύη, τι λές εσύ γι’ αυτό;».

    Είναι τέτοια η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η ισχυρή κυρία του Φαληρικού καναλιού, που ο ιδιοκτήτης του σύμφωνα με τα όσα λέγονται δεν μπόρεσε να πει όχι, όταν ζητήθηκε απο την κυρία Κουτσαφτάκη να απομακρυνθεί η επί δεκαπέντε χρόνια ιδιαιτέρα γραμματέας του.

    Ο ίδιος πάντως εκτιμώντας την προσφορά της συγκεκριμένης γυναίκας την τοποθέτησε στην ναυτιλιακή εταιρία του ομίλου, που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με τον ΣΚΑΙ.

    Οι παροικούντες το κανάλι του Φαλήρου, εικάζουν ότι η κυρία Κουτσαφτάκη επέστρεψε πιο ισχυρή από ποτέ, παρά το γεγονός ότι είχε φύγει πριν από δύο χρόνια.

    Όπως γράφτηκε τότε φέρεται να έθεσε ως veto για την παραμονή της την αποπομπή του Σταμάτη Μαλέλη, με τον οποίο είχε κάκιστες σχέσεις και αυτό που εξέπληξε πολλούς ήταν ότι την προσέλαβε αμέσως ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

    Με δεδομένες τις τότε κακές σχέσεις του ισχυρού εφοπλιστή με τον Γιάννη Αλαφούζο, πολλοί ήταν αυτοί που δεν πίστευαν αρχικά στην ηχηρή αυτή μεταγραφή.

    Ήταν οι ίδιοι μαζί με πολλούς άλλους που έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν η κυρία Κουτσαφτάκη επέστρεψε στον ΣΚΑΙ σαν να μην είχε γίνει τίποτε και έγινε σε χρόνο dt το Νο2 του σταθμού με τις ευλογίες φυσικά του Γιάννη Αλαφούζου.

    Αμέσως μετά έπιασε δουλειά, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα και με τον ιδιοκτήτη να την θεωρεί πιο απαραίτητη από ποτέ, γι’ αυτό άλλωστε έχουν έρθει τόσο κοντά, ώστε γευματίζουν ή δειπνούν σχεδόν καθημερινά εντός αλλά και εκτός σταθμού.



    ΣΧΟΛΙΑ