ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Ελεονώρα Ζουγανέλη αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της και τολμά συχνά νέα look. Μια τέτοια διάθεση είχε και πρόσφατα αφού αποφάσισε να αποχωριστεί για λίγο τις πυρόξανθες μπούκλες της.

Το βράδυ της Κυριακής, ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε στο Μέγαρο Μουσικής με ισιωμένο μαλλί.
Μπορεί να μην πείραξε το χρώμα αλλά σίγουρα κέρδισε πάνω τις τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας με το διαφορετικό loook.
Είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την τραγουδίστρια να έχει αποχωριστεί τις μπούκλες της.

Φωτό: NDP Photo Agency
Πηγή: Thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη δήλωση της Σπυροπούλου: Τι είπε για την παραμονή της στον Alpha (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει γιατί επέλεξαν τον Σάκη Τανιμανίδη για παρουσιαστή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τη σεξουαλική ζωή των γυναικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επιμένει στο ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για τους υποστηρικτές του – Νέα σύγκρουση με Ρεπουμπλικανούς
- Alibaba: Διαζύγιο μετά από 30 χρόνια για τον Τζο Τσάι και την Κλάρα Γου Τσάι – Πώς θα μοιράσουν την περιουσία
- Φωτιές: 11 συλλήψεις για πυρκαγιές σε Αργολίδα, Ηλεία, Σέρρες, Αττική και Λέσβο
- Μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία: Στον Κιθαιρώνα το κρίσιμο μέτωπο από το Πόρτο Γερμενό, εκκενώσεις προς Μέγαρα – Μαίνονται οι φωτιές σε Φωκίδα και Φθιώτιδα (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.