• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Πόσες σχέσεις έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια; Δείτε τι λέει η ίδια (video)

    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη/ Παρουσιάστρια


    Aκόμα μία προσωπική εξομολόγηση κατά την διάρκεια της εκπομπής της έκανε  η Ελένη Μενεγάκη. «Εγώ δύο σχέσεις έκανα, δηλαδή από τα είκοσι επτά μου και μετά δύο σχέσεις έκανα… .Έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, είναι πολλά τα χρόνια και πρέπει να γυρνάω το μυαλό μου πολύ πίσω για να θυμηθώ, αλλά θυμάμαι πάντα ότι τα καλά και τα άσχημα συνέβαιναν πάντα καλοκαίρι, όλα είχαν ή μία αρχή ή ένα τέλος!», αποκάλυψε η παρουσιάστρια μιλώντας με τους συνεργάτες της, μετά από ένα βίντο για τους καλοκαιρινούς έρωτες.

    Η παρουσιάστρια σε ηλικία 20 ετών παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, από τον οποίο χώρισε μετά από έναν χρόνο. Τον Απρίλιο του 2001 έγινε ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια, ενώ, μετά το διαζύγιό τους, τον Ιανουάριο του 2010, έγινε ζευγάρι με τον Μάκη Παντζόπουλο και έφερε στον κόσμο την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη για τη βίλα στην Φιλοθέη και το unfollow στο Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απόλυτη ανατροπή – Στην Αθήνα θα διεξαχθεί ο τελικός (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος



    ΣΧΟΛΙΑ