ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια μικρή απόδραση από την δύσκολη καθημερινότητα της πόλης, επέλεξε να διανύσει το τριήμερο της η πασίγνωστη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο.
Πρόκειται για μια εκδρομή που σχεδίαζε εδώ και μέρες, ανυπομονώντας γι αυτήν, όπως έδειξε η βιασύνη με την οποία αποχώρησε από το στούντιο του Alpha μετά το πέρας της εκπομπής της, χθες (Παρασκευή 28/04).
Χθες λοιπόν, το απόγευμα, η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της φορώντας καπέλο καπετάνιου και ποζάροντας πιο όμορφη από ποτέ. «Καλό μας ταξίδι ! Οι διακοπές μας ξεκίνησαν» έγραψε η Ελένη κάτω από τη φωτογραφία αφήνοντας να φανεί πως ο προορισμός της είναι κάπου σε θάλασσα.
Δείτε το post της παρουσιάστριας στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/BTbyhPnB-Yq/?hl=el
Από βδομάδα, ελπίζουμε να μας αποκαλύψει ποιος ακριβώς ήταν ο καλοκαιρινός προορισμός της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: «Μας κυνηγούσε η παραγωγή γιατί…» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη «βόμβα» για τον Μάριο και τον τραυματισμό του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η αποκάλυψη – βόμβα του Γιώργου Χρανιώτη στο νέο επεισόδιο, που θα προκαλέσει πανικό!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες 2% εν μέσω προσδοκιών για συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ενημερώθηκε για την απόκτηση της «Ελληνικές Φάρμες» από τη Leader
- Κώστας Τσιάρας: Μέχρι τέλος Μαΐου η πρόσκληση για τα μεγάλα αρδευτικά έργα Περιφερειών, ύψους 600 εκατ. ευρώ
- Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα θέλουν να θέσουν ηλικιακούς περιορισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
