ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους, ο διαβόητος Ο. Τζ. Σίμπσον, αφού εξέτισε ποινή εννέα ετών στη φυλακή για την αποτυχημένη απόπειρα ένοπλης ληστείας σε ξενοδοχείο-καζίνο του Λας Βέγκας το 2008.
Το 1995 αθωώθηκε για τους φόνους της συζύγου του Νικόλ Μπράουν Σμιθ και του φίλου της Ρον Γκόλντμαν, έπειτα από μια δίκη που διήρκησε 13 μήνες και είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.
Στη συνέχεια αστικό δικαστήριο τον έκρινε υπεύθυνο για τους φόνους και ζήτησε να καταβάλει 33,5 εκατομμύρια δολάρια στις οικογένειες των θυμάτων, ένα πρόστιμο μεγάλο μέρος του οποίου δεν έχει καταβληθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμο έζησαν επιβάτες της Air France – Εξερράγη κινητήρας στον αέρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη: Το σχόλιο για την φουσκωμένη κοιλιά της (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκινητικό: Σκύλος έσωσε 33χρονο κυνηγό από υποθερμία στα Καλάβρυτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.