Την έπαυλή της στο Bel Air του Λος Άντζελες διέθεσε προς πώληση, η Σερένα Γουίλιαμς στην τιμή των 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρωταθλήτρια του τέννις αγόρασε την πολυτελή κατοικία, που χτίστηκε το 1935, για μόλις 6 εκατ. δολ.
Η έπαυλη της Γουίλιαμς περιλαμβάνει 6 κρεβατοκάμαρες και 7 μπάνια, μπαρ, γυμναστήριο και πισίνα. Ευάερο και ευήλιο, το σπίτι της Σερένα Γουίλιαμς, με μεγάλα παράθυρα, γυάλινες πόρτες, καθώς και μοντέρνα επίπλωση, χαρακτηρίζεται από ένα μινιμαλιστικό άγγιγμα στη διακόσμησή του.
Η κατάφυτη αυλή του μπορεί να γίνει καταφύγιο ηρεμίας, ενώ το σπίτι προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forbes: Η Merkel είναι η ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πλούτος, η φήμη…και ο θάνατος!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σήλια Κριθαριώτη: Ντεμπούτο στο επίσημο πρόγραμμα εβδομάδας υψηλής ραπτικής Παρισιού τον Ιανουάριο
- Μαρίνα Χατζημανώλη (Υφ. Ναυτιλίας Κύπρου): Από 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνουμε την Προεδρία της ΕΕ και έχουμε να διαχειριστούμε κοινά θέματα ναυτιλίας
- Πλατύκαμπος: Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με κλούβα της αστυνομίας στην περιοχή των αγροτικών μπλόκων
- ΑΕΚ κατά ΕΠΟ: Δεν χρειαζόμαστε τα κλισέ συγχαρητήρια της, μόνο όταν καθαρίσουν τα ακάθαρτα






