• LIFE&STYLE

    Δείτε πώς ήταν οι παίκτριες του My Style Rocks πριν τις πλαστικές (pics)

    • NewsRoom
    my style rocks


    Το ενδιαφέρον του κοινού έχουν κεντρίσει οι παίκτριες του My Style Rocks τόσο για τις ενδυματολογικές τους επιλογές, όσο και για την προσωπική τους ζωή.

    Μερικές από τις διαγωνιζόμενες έχουν πάρει μέρος παλαιότερα σε καλλιστεία κι άλλες να έχουν δηλώσει από μόνες τους πως έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Το faysbook.gr βρήκε πως ήταν δύο από τις συμμετέχουσες πριν κάνουν κάποια επέμβαση.

    Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ιωάννα Τούνη, οι οποίες είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στο My Style Rocks και πριν πάρουν μέρος στον διαγωνισμό αποφάσισαν να κάνουν κάποια αλλαγή πάνω τους, επιλέγοντας το νυστέρι.

    Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

    132

    αλεξ-696x531

    Η 24χρονη παίκτρια αποκάλυψε δημόσια λίγο καιρό πριν τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή ΕΔΩ: «Προσπαθώ να μην μπαίνω στο τρυπάκι, αλλά έχω κάνει πραγματάκια. Έχω κάνει το στήθος μου και έχω φτιάξει και την μυτούλα μου» και κατόπιν αποκάλυψε πως υπεύθυνος για το αποτέλεσμα είναι ο σύντροφός της, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός.

    Δείτε το πριν και το μετά: 

    panagiotarou-plastik

    Ιωάννα Τούνη

    ioanna-touni

    tunis78

    Η παίκτρια από τη Θεσσαλονίκη έχει φτιάξει τη μύτη της. Και αυτή η αλλαγή είναι τόσο εντυπωσιακή που η Ιωάννα Τούνη δείχνει τελείως διαφορετικός άνθρωπος πια, συγκριτικά με την παλιά της εικόνα.

    Δείτε φωτογραφίες της πριν την πλαστική επέμβαση αλλά και αμέσως μετά το χειρουργείο:

    touniready2touniready1

    touniready

    Φωτογραφίες: faysbook.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βγήκε το διαζύγιο της Ωνάση – Πόσα λεφτά δίνει στον Αλβάρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads- ANT1: Η μονομαχία, η αποχώρηση και…ένας παίκτης στη θέση του παρουσιαστή!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγαρο Μουσικής: Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για ένα μοναδικό Ρεσιτάλ



    ΣΧΟΛΙΑ