• LIFE&STYLE

    Δε θα πιστέψετε τι δήλωσε η Gwyneth Paltrow για τη σχέση της με τον Brad Pitt!

    • NewsRoom
    πιτ-παλτροου

    Brad Pitt και Gwyneth Paltrow


    Όταν ο Brad γνώρισε τη Gwyneth είχαμε 1994 και βρίσκονταν στα γυρίσματα της ταινίας Seven. Πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι μέχρι που, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, ο Brad Pitt της έκανε πρόταση γάμου. Μια πρόταση γάμου που δεν έφτασε ποτέ στην εκκλησία, αφού το 1997 η σχέση τους έλαβε τέλος.

    Ο ίδιος έχει δηλώσει πως εκείνη η πρόταση ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του ενώ η Gwyneth έχει εξηγήσει, σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις της, ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Από τότε εκείνη έχει κάνει πολλές σχέσεις και ένα γάμο με τον τραγουδιστή Chris Martin των Coldplay με τον οποίο χώρισε το 2016 ενώ ο Brad, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πρώην σύζυγος της Angelina Jolie και πατέρας των 6 παιδιών τους.

    Σε μια άλλη, πολύ πιο πρόσφατη συνέντευξη, η 44χρονη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο βγαίνει με τον Brad Falchuk (συμπαραγωγό της σειράς Glee), έκανε μια δήλωση που άφησε τους ακροατές άναυδους.

    «Θέε μου, τα έχω κάνει θάλασσα σε τόσες σχέσεις μου», δήλωσε στη Σοφία Αμορούζο σε ένα podcast. «Είμαι καλή φίλη, αδερφή, κόρη, αλλά από συναισθηματικής άποψης, αλλά είμαι τρομερά ευάλωτη».

    Μάλιστα, γυρνώντας 20 χρόνια πίσω και μνημονεύοντας εκείνη την περίοδο που ήταν με τον Brad, είπε «Αν ακούς, εγώ τα σκ***ωσα στη σχέση μας» ενώ παραδέχτηκε ότι παραήταν καλός για εκείνη.

    Τουλάχιστον το έβγαλε από μέσα της!

    Πηγή: bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόσο κοστίζουν τα πανάκριβα αξεσουάρ του Romeo Beckham (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Reese Witherspoon και η κόρη της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό με τον Μπουρδούμη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ