• LIFE&STYLE

    Χαμός στα social media για τη Σόφη Πασχάλη – Τα αιχμηρά σχόλια στο Facebook (video)

    • NewsRoom
    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη


    Πρώτο θέμα μεταξύ των χρηστών του ελληνικού διαδικτύου έχει γίνει η πρώην, πλέον, παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη. Ο λόγος; Φυσικά τα αιχμηρά, απαξιωτικά της σχόλια και η συνολική συμπεριφοράς της απέναντι στο συμπαίκτη της, Γιώργο Αγγελόπουλο.

    Το τελευταίο τηλεοπτικό πλάνο της από το παιχνίδι, ήταν χαρακτηριστικό των αισθημάτων που έστρεφε εναντίον ενός από τους πλέον αγαπητούς παίκτες των τηλεθεατών. Η Σόφη Πασχάλη κατά την αποχώρησή της από το Survivor, αρνήθηκε να αγκαλιάσει το Γιώργο Αγγελόπουλο, παρά τη θετική διάθεση που είχε εκείνος απέναντί της.

    Ποιοι είναι, όμως, οι λόγοι που η Σόφη Πασχάλη είναι αρνητικά διακείμενη ως προς τον Αγγελόπουλο (ή αλλιώς, όπως αποκαλείται από τους συμπαίχτες του, Ντάνο); Όπως  ισχυρίστηκε, ο Ντάνος ψάρεψε ένα ψάρι, το οποίο δεν το μοιράστηκε με όλους, αλλά με έναν παίκτη, τον οποίο δεν κατονόμασε. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τη συνήθεια να περπατά πάντα μπροστά από τους συμπαίκτες του φαίνεται ότι προκάλεσαν επίσης τη δυσαρέσκεια της ομάδας των «Διάσημων».

    Οι δικαιολογίες αυτές δεν ικανοποίησαν το τεράστιο τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού, το οποίο κατέκλυσε το Facebook και το Twitter με αμέτρητα μηνύματα που χαρακτήριζαν με αρνητικά σχόλια την παίκτρια.

    Η γνωστή yoga instructor, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης, έγραψε το πρώτο της σχόλιο στο Facebook, στο οποίο ανέφερε: «Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει. Άνοιξα το τηλέφωνό μου μετά από σχεδόν 2 μήνες και είδα ένα μίσος. Είναι κρίμα».

    Δείτε μερικά από τα σχόλια που έχει δεχτεί κάτω από παλαιότερες φωτογραφίες της:

    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη

    Την ίδια ώρα, οι φωτογραφίες της Σόφης Πασχάλη από τις κοινές της διακοπές, κατά το παρελθόν, με την συμπαίκτρια της Λάουρα Νάργες, έρχονται να δώσουν «τροφή» στους φανατικούς φίλους του παιχνιδιού που κατηγορούν συγκεκριμένους παίκτες ότι λειτουργούν  μέσα στο παιχνίδι ως «κλίκα».

    413452 413442 413441Η αντίδραση της showbiz

    Αλλά και οι  εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz δεν άφησαν ασχολίαστα τα γεγονότα.

    Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο Twitter το εξής:

    Σόφη Πασχάλη

    Η Ναταλία Γερμανού επίσης υπερασπίστηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

    Σόφη Πασχάλη

    Όσα δήλωσε η Σόφη Πασχάλη σχολίασαν τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Φαίη Σκορδά μέσα από τις εκπομπές τους «Happy Day» και «Πρω1νό» αντίστοιχα.

    «Πολύ σοβαρά το πήρε η Σόφη! Λες και έκανε διάγγελμα… Περιμέναμε τόσο καιρό να μάθουμε τι τελικά έκανε ο Αγγελόπουλος! Και τι μάθαμε; Ότι έφαγε το μπαρμπούνι με τον έναν και όχι με όλους… Περιμέναμε να δούμε γιατί είναι τόσο μισητός ο Αγγελόπουλος, να δούμε έναν σοβαρό λόγο και τελικά τι είδαμε; Για τα ψάρια!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της αναρωτήθηκε: «Για ένα ψάρι έγινε όλο αυτό; Το μοιράστηκε ή το έφαγε μόνος του; Το μοιράστηκε! Πόσοι να φάνε πια από αυτό το ψάρι; Πόσο να ήταν; Μεγάλη αδικία…».

    Χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter για το ψάρι του Ντάνου

    Πάντως, όπως ήταν φυσικό, από την κατάσταση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το… χιούμορ! Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν το ψάρι του «Ντάνου», που σύμφωνα με τα λεγόμενα της Πασχάλη, ήταν η αιτία διχασμού για τους «Διάσημους». Επιπλέον, δεν άφησαν ασχολίαστη την αποκάλυψη της γυμνάστριας ότι ο Ντάνος επιλέγει να προχωράει πάντα μπροστά από τους «Διάσημους».

    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη

    psari-twitter7

    Κείμενο: Λυδία Μώρου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σόφη Πασχάλη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόφη Πασχάλη: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο έγκλημα στο Μοσχάτο: Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε υπάλληλό του



    ΣΧΟΛΙΑ