• LIFE&STYLE

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βαρδινογιάννης-Αλιμόνου: Εκδικάστηκε η έφεση του Παύλου για τα ασφαλιστικά μέτρα

    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου


    Η γοητευτική γυναίκα που έδωσε το παρόν πριν από λίγο καιρό σε αίθουσα Εφετείου της Ευελπίδων, δεν ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί από αρκετούς ανθρώπους.

    Ούτως ή άλλως η κυρία Τζίνα Αλιμόνου δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητη, από τότε που νεαρή ακόμη ξεκινούσε μια πορεία ζωής που την πήγε από το μόντελινγκ στην υποκριτική και σε δύο γάμους.

    Κι αν ο πρώτος είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση, ο δεύτερος που οδεύει προς το τέλος του από το περασμένο φθινόπωρο, έχει δρόμο ακόμη μπροστά του.

    Έχοντας κερδίσει τον πρώτο γύρο των ασφαλιστικών μέτρων που αφορούν την διαμονή των παιδιών και με ποιον γονέα στο Πρωτοδικείο, η κυρία Αλιμόνου ήταν παρούσα και στην εκδίκαση της έφεσης κατά της απόφασης που άσκησε ο κύριος Παύλος Βαρδινογιάννης.

    Ο επιχειρηματίας δεν ήταν παρόν -οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους- και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

    Οι δύο πλευρές εξέθεσαν τα επιχειρήματά τους και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τον Δεκέμβριο ή το αργότερο στις αρχές Ιανουαρίου.

    Μετά την υπόθεση που αφορά την παραμονή των παιδιών αναμένεται να μπουν μπροστά τα θέματα της μηνιαίας διατροφής και η λύση του γάμου ανάμεσα στον επιχειρηματία και την ηθοποιό.

    Μέχρι στιγμής το κλίμα ανάμεσα στα δύο μέρη είναι καλό και πολιτισμένο, αφού κυρίαρχο μέλημα και των δύο είναι πρωτίστως τα τέσσερα παιδιά τους, εδικά η μεγάλη τους κόρη.

    Η Τζίνα Αλιμόνου παραμένει στην Αθήνα την συγκεκριμένη περίοδο, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά της, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης, κινείται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

    Παρά τον φόρτο εργασίας του, όμως, φροντίζει ανελλιπώς να βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του και να περνάει πολλές ώρες μαζί τους, έστω και αν δεν είναι πλέον μαζί με την μητέρα τους, μετά από δέκα χρόνια γάμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads – ANT1: Απόψε το αγώνισμα επικράτειας – Πού θα μείνει η κάθε ομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Έμα Στόουν είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης – Σπυράκη: Οι μυστικές συναντήσεις στο Κολωνάκι και το παρασκήνιο των αλλαγών



    ΣΧΟΛΙΑ