• LIFE&STYLE

    Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη για τη βίλα στην Φιλοθέη και το unfollow στο Instagram

    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια


    H  Κατερίνα Καινούργιου το πρωί  της Δευτέρας στην εκπομπή “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”   έδειξε το απόσπασμα με όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη την  Παρασκευή στην εκπομπή της, η οποία διέψευσε εμφανώς ενοχλημένη τις φήμες ότι επισκέφθηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο και έναν μεσίτη  την πρώην  βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου με σκοπό να την αγοράσει.

    Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου ειπώθηκε πως το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από την βίλα πριν από λίγες μέρες με έναν άγνωστο κύριο.

    Ο Μαρίνος Βυθούλκας ο οποίος είχε το ρεπορτάζ  αλλά και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής  Θέμης Μάλλης, πήραν το λόγο και εξήγησαν τι ακριβώς ειπώθηκε.

    Στη συνέχεια πήρε τον λόγο και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εμφανώς στενοχωρημένη, εξήγησε πως η ίδια ως παρουσιάστρια δεν φέρει ευθύνη για τα ρεπορτάζ των συνεργατών της, είπε πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να προσβάλλει κάποιον-και ειδικά την Ελένη-και παραδέχτηκε πως η παρουσιάστρια την έκανε unfollow στο instagram.

    Δείτε στο βίντεο όλο το σχετικό απόσπασμα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το υπερπολυτελές φουσκωτό των 300.000 ευρώ με το οποίο πήγαν στην Αίγινα (pics)

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικές φωτό: Η Ελένη Μενεγάκη σε ρομαντική απόδραση στην Αίγινα με τον Ματέο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς σχολίασε τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη και το σπίτι του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ