• Fashion

    Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Oι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς


    Μετά την λίστα με τις κακοντυμένες στον γάμο Ρουβά – Ζυγούλη για να είμαστε δίκαιοι έπρεπε να επιστρέψουμε με ένα part two, το οποίο θα επικεντρωνόταν στις καλοντυμένες του γάμου της χρονιάς.

    Ιδού λοιπόν ποιες μας εντυπωσίασαν:

    Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» εμφανίστηκε στον γάμο με τον αδερφό της Θοδωρή, αφού ο αγαπημένος της Ματέο ήταν στην Άνδρο για δουλειές. Η Ελένη εντυπωσίασε τους πάντες -και εμάς- με το ροζ φόρεμα της το οποίο είχε διαφάνεια για να φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα στρας του φορέματος δεν έλαμπαν πιο πολύ από την Ελένη – και πώς θα μπορούσαν άλλωστε- και έτσι η παρουσιάστρια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. Μπράβο, Ελένη!
    Κατερίνα Γκαγκάκη: Η Κατερίνα επέλεξε ένα grecian λαδί φόρεμα το οποίο πολύ σωστά συνδύασε με ανάλογα σκουλαρίκια και ένα σινιόν που αναδείκνυε τα λεπτά χαρακτηριστικά της. Μόνο φάουλ τα χρυσά παπούτσια της, θα προτιμούσαμε ένα πιο nude ζευγάρι.

    Υβόννη Μπόσνιακ: Η Υβόννη είναι η προσωποποίηση του less is more αφού με το mini σομόν φόρεμά της κέρδισε επάξια μια θέση στις top dressed του γάμου Ρουβά – Ζυγούλη!

    * Φωτό: NDP Photo Agency

    Bonus εμφάνιση: Η κουμπάρα του λαμπερού ζευγαριού κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν πάρα πολύ σικ μέσα στην γαλάζια τουαλέτα της, η οποία ταίριαζε απόλυτα με την γαλάζια γραβάτα του συζύγου της, Βαρδή Βαρδινογιάννη. Πόσο ρομαντικό!

    Ζυγούλη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζυγούλη-Ρουβάς: Αυτό ήταν το μενού στο λαμπερό γάμο τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Ο παραμυθένιος γάμος και οι διάσημοι καλεσμένοι (30 pics+video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Survivor: Χαμός στην Μεσογείων για τον μισθοφόρο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ