• LIFE&STYLE

    Φρενίτιδα με τη νέα συλλογή της Μπέκαμ – 4 φορές πάνω πωλούνται τα ρούχα

    • NewsRoom
    Μπέκαμ


    Την δημιουργία μιας οικονομικής συλλογής που θα έχει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες κάθε ηλικίας, ανέλαβε η Βικτόρια Μπέκαμ σε συνεργασία με το brand Target. Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον και βρεφικά – παιδικά ρούχα.

    Μπέκαμ

    Η συλλογή απο τη πρώτη μέρα που βγήκε στην αγορά, την Κυριακή 9 Απριλίου, είναι sold out και τα ρούχα φτάνουν μέχρι και 4 φορές πάνω απο την αρχική τους τιμή, λόγω της υπερβολικά μεγάλης ζήτησης που έχουν. Στο eBay, ένα statement φόρεμα μπορεί να πωληθεί 146 ευρώ, ενώ η αρχική του τιμή είναι 40 ευρώ, ένα bomber jacket που είχε αρχική τιμή 81 ευρώ να πωληθεί στην τιμή των 232 ευρώ και ένα μαύρο casual φόρεμα με αρχική τιμή στα 40 ευρώ, να πωληθεί στα 116 ευρώ.

    Όπως ήταν αναμενόμενο όλη αυτή η τρέλα με την νέα κολεξιόν, έχει προκαλέσει προβλήματα στις παραγγελίες.

    Η Βικτόρια Μπέκαμ έσπευσε να «απολογηθεί» δημόσια μέσω Twitter: «Είμαι υπερπλήρης με την ανταπόκρισή σας στη νέα μου κολεξιόν. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα».

    Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Sunday People για τη νέα της συλλογή: «Είναι σχεδιασμένη για γυναίκες κάθε ηλικίας, σωματότυπου και οικονομικής επιφάνειας. Θέλω να ενθαρρύνω τα κορίτσια και τις γυναίκες να αναδεικνύουν την καλύτερη οπτική του εαυτού τους».

    View this post on Instagram

    VICTORIA BECKHAN рубашка 338€ #victoriabeckham

    A post shared by Onli Originals (@onli_originals) on

    https://www.instagram.com/p/BSsPz91hDsT/

    View this post on Instagram

    #VBxTarget x VB victoriabeckham.com/target

    A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στάθης Ψάλτης: Πώς αντέδρασε ο αγαπητός ηθοποιός στην είδηση του θανάτου του – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler τέλος. Η κίνηση – ματ του ΣΚΑΙ για να σταματήσει τις διαρροές στο Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: H Ειρήνη Κολιδά επανήλθε – Το πρώτο μήνυμα στο facebook μετά το ατύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ