• LIFE&STYLE

    Ελεονώρα Μελέτη: Από τα αζήτητα… στο Survivor (pics)

    • NewsRoom
    Μελέτη


    Επιστροφή στο… γυαλί προμηνύεται για την Ελεονώρα Μελέτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί και πάλι πίσω από τις οθόνες των τηλεοράσεών μας, παρουσιάζοντας μάλιστα κάτι πολύ αγαπημένο στο τηλεοπτικό κοινό, μια νέα εκπομπή για το Survivor.

    Που είχε χαθεί όμως η όμορφη και θερμή “οπαδός” του Survivor και του Ντάνου; Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που την είδαμε “live” στους δέκτες μας, καθώς είχε “εξαφανιστεί”  προσωρινά από το τηλεοπτικό στερέωμα. Από εκεί που “μεγαλουργούσε” στον ANT1 και στο STAR, μάλιστα, έφτασε κάποια στιγμή να συνεργάζεται με το χαμηλής δημοτικότητας Εpsilon, όμως ούτε σε αυτό κατάφερε να “στεριώσει”, παρότι πρόκειται για μια έξυπνη και σωστή επαγγελματία.

    Η τελευταία της συνεργασία, λοιπόν, ήταν με το κανάλι Epsilon, όπου είχε αναλάβει την εκπομπή «Hashtag» αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Όμως, μετά από έναν τσακωμό μεταξύ της ίδιας και των υπευθύνων του καναλιού, η συνεργασία λύθηκε και έκτοτε τα μόνα σημάδια… ζωής που λαμβάναμε από την ίδια, ήταν μέσω των posts της στα social media, των οποίων είναι φανατική υποστηρίκτρια.

    Κι όπως φαίνεται, η αγάπη της αυτή για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και η δημοτικότητα της, καθώς έχει και η ίδια το κοινό της, την οδηγεί στην μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση, κάτι που “απαιτούσε” αρκετός κόσμος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεοπτικός σταθμός του SKAI, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη επιτυχία που έχει το τηλεριάλιτι του Survivor, θέλει να δημιουργήσει μια νέα τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στα τεκταινόμενα στο Άγιο Δομίνικο, πιστεύοντας ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία. Φυσικά, καταλληλότερη από την Ελεονώρα Μελέτη δεν υπήρχε για την παρουσίαση, αφού και επιτυχημένη είναι και “γκελ” κάνει στον κόσμο και δεν χάνει και επεισόδιο από το ριάλιτι.

    Εκείνη δέχτηκε με μεγάλη της χαρά και έτσι πλησιάζει όλο και περισσότερο η ώρα που θα ξαναμπει στην τηλεοπτική ζωή της χώρας. Προκειμένου μάλιστα να ξέρει τα πάντα για το Survivor, θα βρεθεί μέσω του SKAI στο νησί, για να γνωρίσει από κοντά και τους παίκτες.

    Η εκπομπή αναμένεται να “βγει στον αέρα” στις 24 Απριλίου και θα είναι καθημερινή, όπου θα χτυπήσει την μεσημβρινή ζώνη τηλεθέασης, καθώς θα ξεκινά στις 3 και αναμφίβολα η Ελεονώρα ξέρει πως να χειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις ώστε να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο το “πουλέν” του σταθμού που ήδη ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με τον καλύτερο τρόπο.

    Ίσως αυτή η εμμονή της στα social media και τον σχολιασμό του Survivor, να της έκανε τελικά καλό…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Το Twitter παρομοίασε τον Σπαλιάρα με τον Χριστό (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Για ποιο λόγο έμειναν με ανοιχτό το στόμα οι παίκτες των «Μαχητών»; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Είναι οριστικό: Στο «Survivor» η Ελεονώρα Μελέτη – Όλες οι λεπτομέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ