To “Καλοκαίρι στον Νότο”, κρητικό κανάλι, είχε μία από τις καλύτερες εμπνεύσεις της χρονιάς αναμφίβολα. Σε ένα trailer που δημιουργήθηκε για μία εκπομπή, φαίνεται το Survivor να μεταφέρεται σε ένα Κρητικό χωριό και δύο… γιαγιάδες να μονομαχούν για το ποια θα φτιάξει πιο γρήγορα χοχλιούς. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια επιτυχία.
Από τη μία, η Ευτέρπη, πρώην αεροσυνοδός και από την άλλη η Γιαννούλα, ταβερνιάρισσα. Η δεύτερη, προκαλεί σε μονομαχία την πρώτη, λόγω μίας παρεξήγησης. Φυσικά, γίνεται δεκτή με τον εξής έκφραση: «Challenge accepted».
Ο αγώνας ξεκίνησε με την φράση «Παυλή, τσι πάγκους!» και τον σύζυγο της Γιαννούλας να λειτουργεί σαν άλλος… Τανιμανίδης.
Μετά από μια εκπληκτική μάχη όπου τα πάντα θυμίζουν Survivor, η Γιαννούλα κερδίζει και ρίχνει στους χοχλιούς αλάτι, όπως ακριβώς ο Τούρκος σεφ Νουσρέ.
Στο τέλος, γίνεται και… συμβούλιο, με την Ευτέρπη να ψηφίζει την Γιαννούλα λόγω αρχηγικών τάσεων.
Δείτε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου – Για ποιον λόγο νευρίασε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι; (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγύρια στο twitter για την αποχώρηση του «ανέκφραστου» Κοκκινάκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ρεκόρ της ασταμάτητης ΑΕΚ, η αποθέωση Ηλιόπουλου και το ντουέτο με τη Ζόζεφιν!
- Γιατί αστέρες όπως ο Ναδάλ, ο Λεμπρόν και ο Γουίλ Σμιθ επενδύουν στη… Formula 1 των νερών;
- Quest: Πώς έπιασε τον στόχο με EBITDA άνω των 100 εκατ. ευρώ – Μερισματική απόδοση στο 6,3%
- Carrefour: Βαρδινογιάννης πουλάει, Βαρδινογιάννης αγοράζει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.