• LIFE&STYLE

    Χαμός στη χθεσινή αποχώρηση του Survivor – Προκλητικές δηλώσεις από τη Σόφη Πασχάλη (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Χαλασμός στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η χθεσινή αποχώρηση “χρωματίστηκε” από πολλές εντάσεις, τσακωμούς, σπόντες, προκλητικές δηλώσεις και κορύφωση της κόντρας “Διασήμων – Αγγελόπουλου”.

    Η Σόφη Πασχάλη έφυγε αλλά άφησε το “φαρμάκι” της. Ξεκίνησε η ίδια την κουβέντα και άρχισε να λέει διάφορα πράγματα, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς, άφησε ξεκάθαρες σπόντες προς την πλευρά του Αγγελόπουλου -έχοντας στο πλευρό της και αρκετούς συμπαίκτες της- και γενικά έριξε τη σπίθα για να πάρει… φωτιά το συμβούλιο, κάτι που φυσικά κατάφερε. Οι υπόλοιποι “Διάσημοι”, αφορμώμενοι από τα λόγια της Σόφης Πασχάλη συνέχισαν και αυτοί να “τα χώνουν” στον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο ίδιος προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του με επιχειρήματα, τα οποία όμως όπως φάνηκε δεν έπειθαν κανέναν.

    Κάποια στιγμή άρχισε και ο γνωστός αντίλογος “Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου” και με μικρές παρεμβάσεις των άλλων φάνηκε ο Αγγελόπουλος να έχει στηθεί πραγματικά στον τοίχο και να τον πυροβολάνε από παντού. Ο ίδιος όμως συνέχισε ακάθεκτος την επιχειρηματολογία του μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε η ώρα της αποχώρησης, όπου φυσικά η καθηγήτρια γιόγκας, Σόφη Πασχάλη, άκουσε το όνομα της, κάτι που μπορεί να συσπειρώσει περισσότερο την ομάδα των “Διασήμων” απέναντι στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συνεχίζει να προκαλεί την Ωνάση ο Αλβάρο – Η νέα φωτογραφία στο Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόφη Πασχάλη: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σόφη Πασχάλη: Τι δήλωσε πως θα κάνει μετά το «Survivor»;



    ΣΧΟΛΙΑ