• LIFE&STYLE

    Η Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στο Μάντσεστερ σε μια εντυπωσιακή συναυλία για τα θύματα της τρομοκρατίας

    • NewsRoom


    Μέσα σε αποθέωση, με την Αριάνα Γκράντε στη σκηνή που στήθηκε στο Emirates Old Trafford Cricket Ground, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη, φιλανθρωπική συναυλία προς τιμή των θυμάτων της τρομοκρατίας. Η τραγουδίστρια επιστρέφει στο Μάντσεστερ, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαΐου και μια μέρα μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο.

    onelivemanchester2

    Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη συναυλία ήταν οι Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams και τα συγκροτήματα Take That και the Black Eyed Peas.

    onelivemanchester3Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν ελάχιστα λεπτά αφότου βγήκαν προς πώληση.

    Μετά την επίθεση στο Λονδίνο οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην ακυρώσουν τη συναυλία και ουρές σχηματίστηκαν περιμετρικά του σταδίου του Μάντσεστερ από τους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριο, πολλές ώρες προτού ανοίξουν οι πόρτες.

    onelivemanchester4

    Όπως είναι φυσικό, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια.

    «Θα υπάρχουν επιπλέον έλεγχοι ασφαλείας και θα γίνουν έρευνες σε όλους», δήλωσε ο Γκάρι Σίουαν αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας του Μάντσεστερ. «Ζητάμε από τους πολίτες να μην έχουν μαζί τους τσάντες, αν είναι δυνατό. Αυτό θα επιταχύνει την είσοδό τους», πρόσθεσε.

    Στο πλήθος βρίσκονταν πολλοί έφηβοι, που φορούσαν βραχιολάκια με την φράση “we stand together” (είμαστε ενωμένοι).

    Μεταξύ των θεατών, πολλοί ήταν εκείνοι που έζησαν τον τρόμο την 22α Μαίου. Κάποιοι ήρθαν στη συναυλία παρά τα εμφανή τραύματά τους, με τη βοήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λονδίνο: 50 φορές πυροβόλησαν οι αστυνομικοί τους 3 δράστες – Κοντά στην ταυτοποίηση τους οι Αρχές



    ΣΧΟΛΙΑ