• LIFE&STYLE

    Απόψε η πρεμιέρα του Nomads – Οι πρώτες φωτογραφίες!

    nomads

    Η ομάδα “Ωκεανός” στο αγώνισμα – Ζαμπίδης και Μιλλούση


    Η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα πάρει “φωτιά” με τα παιχνίδια επιβίωσης που πρόκειται να προβληθούν. Ένα εξ αυτών, για το οποίο υπάρχει τεράστια αγωνία και ανυπομονησία από το τηλεοπτικό κοινό που το περιμένει πώς και πώς, είναι το Nomads του ANT1.

    Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, που αποτελεί την ελληνική εκδοχή του Desafío, το οποίο προβάλλεται για 14 χρόνια στη Λατινική Αμερική σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ (2 Οκτωβρίου) στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά, παρασύροντας τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας και επιβίωσης.

    Οι 21 πρωταγωνιστές του πολυαναμενόμενου Nomads, που θα διαδραματίζεται στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, θα είναι χωρισμένοι ανά επτά άτομα στις εξής τρεις ομάδες:

    1. Ομάδα Ωκεανός: με χαρακτηριστικό τους το μπλε χρώμα, αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού. Οι παίκτες του: Μιχάλης Ζαμπίδης, Βάσω Μιλλούση, Γιώργος Κατσινόπουλος, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Όλγα Πηλιάκη, Νίκος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Φραντζή.

    2. Ομάδα Φωτιά: γνώρισμά τους είναι το κόκκινο χρώμα και μέλη της κορυφαία πρόσωπα της showbiz. Παίκτες είναι οι: Γιώργος Μαυρίδης,Μάνος Πίντζης, Αποστολία Ζώη, Νίκος Αναδιώτης, Χριστίνα Κωλέτσα, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου.

    3. Ομάδα Ζούγκλα: η πράσινη ομάδα απαρτίζεται από πολίτες, οι οποίοι έχουν ένα πλούσιο background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και υψηλές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις. Μέλη της οι: Λευτέρης Παρασκευάς , Νατάσα Καλογρίδη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Παναγιώτης Βασιλάκος, Φώτης Φιλιππόπουλος, Ειρήνη Ζάχου, Εύη Ιωαννίδου.

    Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια επιβίωσης, μιας και είχε παρουσιάσει πριν από 14 περίπου χρόνια το Survivor 1.

    Το ενδιαφέρον και πρωτότυπο στοιχείο του νέου αυτού παιχνιδιού επιβίωσης, έγκειται στη διαμονή των παικτών, οι οποίοι θα αγωνίζονται για το “σπίτι” τους, καθώς μερικοί παίκτες θα κατοικούν σε μια πλουσιοπάροχη βίλα, ενώ άλλοι στο ψαροχώρι με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

    Oι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Nomads, θα διεκδικούν για 12 εβδομάδες το έπαθλο των 150.000 ευρώ! Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει, προμηνύοντας ένα πρόγραμμα που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και θα κρατήσει την αγωνία στα ύψη!

    nomads
    Nomads-Υδροπλάνο
    nomads
    Υδροπλάνο
    nomads
    Ο Παπαδόπουλος κάνει προθέρμανση
    nomads
    Η ομάδα Ζούγκλα
    nomads
    Η ομάδα “Ωκεανός” στο αγώνισμα – Ζαμπίδης και Μιλλούση
    nomads
    Μαυρίδης, Αλεξάνδρου, Αναδιώτης, Κατσινόπουλος
    nomads
    Ο Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος
    nomads
    Ο Αλεξάνδρου και η Μαντώ κάνουν προθέρμανση
    nomads
    Η ομάδα Φωτιά σχεδιάζει πώς θα αγωνιστεί

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι και οι 21 παίκτες του Nomads (φωτογραφίες)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο ριάλιτι του Ant1

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Nomads: Οι παίκτες έφθασαν στις Φιλιππίνες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ