array(0) {
}
        
    
Menu

Jefferies & AXIA διατηρούν «Buy» για την Εθνική Τράπεζα

Life & Style

Απίστευτη η βασίλισσα Ελισάβετ: Οδηγεί ακόμα και στα 91 της χρόνια (pics)

Βασίλισσα Ελισάβετ
Comments

Η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 91 χρόνια ζωής, συνεχίζει να τρελαίνει τους πάντες, δείχνοντας ότι τόσα χρόνια έχει προσφέρει μια απόλυτη ηγεσία, με τους Βρετανούς να νιώθουν μια ασφάλεια, παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν πέσει να την “φάνε”, ενόψει επικείμενου θανάτου της.

Τι θα γίνει μετά, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και άλλα πολλά, αναρωτιούνται οι Βρετανοί. Όμως, η βασίλισσα τους “έβαλε στη θέση τους”. Χθες, Κυριακή, μετά την λειτουργία, έπιασε η ίδια το τιμόνι τους αυτοκινήτου της και οδήγησε εκείνη μέχρι το παλάτι του Γουίνσδορ.

Συγκεκριμένα, πήρε την πράσινη Jaguar της και την οδήγησε από το βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο πάρκο του Γουίνδσορ. Βέβαια, στο αυτοκίνητο υπήρχε και φρουρός ασφαλείας, για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν είναι, προφανώς, ούτε η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και μάλλον ούτε η τελευταία, που θα οδηγήσει η Ελισάβετ. Είναι λάτρης των αμαξιών, από τότε που υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλιστα εθεωρείτο κορυφαία οδηγός. Φυσικά, αν και θεωρητικά δεν επιτρέπεται να έχει άνθρωπος στα 91 δίπλωμα, εκείνη έχει κάθε δικαίωμα να οδηγήσει χωρίς να είναι κάτοχος διπλώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο παραμυθένιος γάμος της Ισμήνης Νταφοπούλου με τον γοητευτικό εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευρώπη υποδέχεται τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν

MH XAΣΕΤΕ: Γιατί έχουν όλοι εμμονή με την ηλικία της κυρίας Μακρόν;

 

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jefferies & AXIA διατηρούν «Buy» για την Εθνική Τράπεζα
Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, ΑΡΑΙΓ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ
Πάπας Λέων: Πώς βλέπει ο διεθνής Τύπος τον «Λατίνο Γιάνκη» – Τι δείχνει… στάση σε συντηρητική και κοσμική θητεία – Η σχέση με τους Ρεμπουπλικανούς
Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
Drewry: Μείωση για άλλη μία εβδομάδα των τιμών στη διακίνηση κοντέινερ
Alpha Bank: Το ισχυρότερο τρίμηνο στην ιστορία της, με καθαρά κέρδη ύψους 223 εκατ. ευρώ
ESPO: Ζητούμενο η επιλογή καυσίμου στην ναυτιλία – Πρωτόγνωρες οι γεωπολιτικές προκλήσεις και για τα λιμάνια της Ευρώπης
Η TEENS AEN Χίου (Ίδρυμα Μαρία Τσάκος): Του χρόνου θα λειτουργήσει τμήμα ηλεκτρολόγων εμπορικού ναυτικού
Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη
ONEX: Τελετή για το 700ο πλοίο που θα επισκευαστεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Είναι πλοίο της Μελίνας Τραυλού