• LIFE&STYLE

    Απίστευτη η βασίλισσα Ελισάβετ: Οδηγεί ακόμα και στα 91 της χρόνια (pics)

    Ελισάβετ

    Βασίλισσα Ελισάβετ


    Η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 91 χρόνια ζωής, συνεχίζει να τρελαίνει τους πάντες, δείχνοντας ότι τόσα χρόνια έχει προσφέρει μια απόλυτη ηγεσία, με τους Βρετανούς να νιώθουν μια ασφάλεια, παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν πέσει να την “φάνε”, ενόψει επικείμενου θανάτου της.

    Τι θα γίνει μετά, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και άλλα πολλά, αναρωτιούνται οι Βρετανοί. Όμως, η βασίλισσα τους “έβαλε στη θέση τους”. Χθες, Κυριακή, μετά την λειτουργία, έπιασε η ίδια το τιμόνι τους αυτοκινήτου της και οδήγησε εκείνη μέχρι το παλάτι του Γουίνσδορ.

    Συγκεκριμένα, πήρε την πράσινη Jaguar της και την οδήγησε από το βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο πάρκο του Γουίνδσορ. Βέβαια, στο αυτοκίνητο υπήρχε και φρουρός ασφαλείας, για κάθε ενδεχόμενο.

    Δεν είναι, προφανώς, ούτε η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και μάλλον ούτε η τελευταία, που θα οδηγήσει η Ελισάβετ. Είναι λάτρης των αμαξιών, από τότε που υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλιστα εθεωρείτο κορυφαία οδηγός. Φυσικά, αν και θεωρητικά δεν επιτρέπεται να έχει άνθρωπος στα 91 δίπλωμα, εκείνη έχει κάθε δικαίωμα να οδηγήσει χωρίς να είναι κάτοχος διπλώματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο παραμυθένιος γάμος της Ισμήνης Νταφοπούλου με τον γοητευτικό εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευρώπη υποδέχεται τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν

    MH XAΣΕΤΕ: Γιατί έχουν όλοι εμμονή με την ηλικία της κυρίας Μακρόν;

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ