• LIFE&STYLE

    Αναστάτωση από post για εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο – Τι ισχύει

    μαιρη χρονοπουλου

    Μαίρη Χρονοπούλου


    Αναστάτωση σε φίλους και συγγενείς της προκάλεσε post στο Facebook που ανέφερε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο μετά από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

    Ο ηθοποιός, Γιώργος Γεωργίου έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ…ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ….ΕΙΣΗΧΘΗ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΠΑΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.»

    Μαίρη Χρονοπούλου

    Ωστόσο, ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με την ηθοποιό, έγραψε στο facebook το παρακάτω μήνυμά  διαψεύδοντας τις φήμες.

    «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΑΝ ΕΙΣΗΧΘΗ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΡΟΣΚΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ!»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 7 πιο διαχρονικά και οικονομικά ρολόγια που αγαπούν οι businessmen

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η συνήθεια που αυξάνει την ενέργεια σου και δεν είναι ο καφές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Γιατί την «τρέμει» η Φαίη Σκορδά;



    ΣΧΟΛΙΑ