Η διευθύντρια προγράμματος του Άλκηστις Μαραγκουδάκη βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ και μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την Ελεονώρα Μελέτη και την απουσία της από τον τηλεοπτικό σταθμό.
«Επειδή άλλαξαν πολλά δεδομένα από το καλοκαίρι που είχαμε σχεδιάσει κάποιο πρόγραμμα, εννοείται ότι στα καινούρια προγράμματα και επειδή η κυρία Μελέτη είχε αποφασίσει να κάνει infotainment, αυτό ήθελε να κάνει, δεν ήταν στα δικά μας σχέδια.
Της είχε γίνει πρόταση στον επανασχεδιασμό του προγράμματος, αλλά το πρόγραμμα άλλαξε άρδην γιατί είχαμε και πολλές άλλες αλλαγές. Εκείνη ήθελε να κάνει infotainment.
Ανακοίνωση δεν έχει βγάλει καμία ο σταθμός, γιατί άλλαξε τα σχέδια του. Νομίζω ότι σε κάθε αλλαγή σχεδίων, δεν χρειάζεται να βγάλεις ανακοίνωση. Απλά ήταν μια κακή στιγμή, που δεν ταίριαζαν τα δικά μας σχέδια με της κυρίας Μελέτη», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/Xh0_ypvZEtg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οριστικά εκτός «Nomads» η άνεργη ξανθιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αλέξανδρος Έλληνας: Έρωτας με την πρώην του Βγενόπουλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θοδωρής Μαροσούλης – Ελεωνόρα Μελέτη: Το ειδύλλιο-εξπρές, ο γάμος και το μωρό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στο Βατικανό – Αναζητείται ο διάδοχος του Πάπα Φραγκίσκου
- Πρέβεζα: Απατεώνας παρίστανε τον αστυνομικό και εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους
- Επίθεση στη Νομική: Στο «μικροσκόπιο» ο πυροσβεστήρας που χρησιμοποίησαν οι δράστες
- Δήμας: «Την επόμενη εβδομάδα υπογράφουμε τη σύμβαση για τον ΒΟΑΚ» – Πότε παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος
