• LIFE&STYLE

    Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο Survivor (video)

    • NewsRoom

    Άλκηστις Μαραγκουδάκη


    Το Survivor έχει γίνει μόνιμο θέμα συζήτησης σε εκπομπές και όχι μόνο. Μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του LaBiri Biri ακούσαμε όσα είπε σήμερα η υπεύθυνη προγράμματος του ΣΚΑΪ για νέες εξελίξεις στο reality.

    Συγκεκριμένα, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στον ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε εκτενώς στο Survivor και πιθανά σενάρια μετά την ένωση των δύο ομάδων. Αναλυτικά εξήγησε πως όλοι οι παίκτες θα παίζουν ατομικά, με τα έπαθλα να είναι ακόμη και ταξίδια! «Μπορεί να πάρουν δύο παίκτες που θα κερδίσουν να τους πάνε στη Νέα Υόρκη ή να τους πάνε σε ένα κονσέρτο ή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου», εξήγησε.

    Σχετικά με το Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ανέφερε πως πιθανή προσθήκη στο παιχνίδι θα κριθεί από την υγεία του ίδιου. Ο Κύπριος παίκτης εννοείται πως θέλει πολύ να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πάρει πολλά λεφτά και να εμφανιστεί τη νέα χρονιά στο παιχνίδι.

    Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη ζήτηση και τις αιτήσεις που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση. «Αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος από ότι ήταν πέρυσι. Μετά από αυτή την επιτυχία πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό», επεσήμανε.

    Δείτε όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί.

    Πηγή: peoplegreece.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Επέστρεψε ο Μάριος στο παιχνίδι – Τι θα αλλάξει στο παιχνίδι; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Η συγκλονιστική ψηφοφορία (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τι λέει η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη για την υγεία του;



    ΣΧΟΛΙΑ