• LIFE&STYLE

    4+1 αντρικές κινήσεις που λατρεύουν οι γυναίκες

    σχέση


    Τείνει να κυριαρχεί η άποψη πως οι γυναίκες αρέσκονται στις “μεγάλες κινήσεις” εκ μέρους των αντρών, όπως για παράδειγμα τα πανάκριβα δώρα και τα δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια. Αυτό, όμως, είναι λάθος, καθώς καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποιες μικρές, απλές και ουσιαστικές κινήσεις που κάνουν οι άντρες και οι οποίες τις “σκλαβώνουν”. Ακολουθούν πέντε από αυτές:

    1. Όταν την καθοδηγείς με το χέρι στην πλάτη
    Μιλάμε για εκείνο το όμορφο κι απαλό χάδι στην πλάτη, με το οποίο την καθοδηγείς ανάμεσα στο πλήθος, όταν περπατάτε, όταν έχει πολυκοσμία ή όταν βρίσκεστε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αισθάνεται προστασία και ασφάλεια.

    2. Όταν περπατάτε και επιλέγεις την πλευρά του δρόμου
    Μια κίνηση που και πάλι σχετίζεται με την προστασία και την ασφάλεια που την κάνεις να αισθάνεται. Επιλέγοντας την πλευρά του δρόμου και αφήνοντάς την να περπατήσει στη μέσα πλευρά ή στο πεζοδρόμιο, την κάνεις να νιώθει πολύ όμορφα.

    3. Όταν τη βοηθάς να πιάσει κάτι από ένα ψηλό ράφι
    Ειδικά αν η κοπέλα σου είναι μικροκαμωμένη ή δεν είναι και τόσο ψηλή, η κίνηση αυτή έχει μια τρυφερότητα. Θα το εκτιμήσει, ειδικά αν το κάνεις πριν σου ζητήσει βοήθεια, και θα κερδίσεις την προσοχή και τη συμπάθειά της.

    4. Όταν τη βοηθάς να φορέσει το πανωφόρι της
    Φυσικά και θυμίζει σκηνή από ταινία, ωστόσο δεν είναι κάτι τόσο γραφικό ή μελό. Είναι μια απλή και όμορφη κίνηση, που θα την κάνει κατευθείαν να σε νιώσει πιο κοντά της. Από το παλτό μέχρι το τζιν τζάκετ, η κίνηση είναι το ίδιο τρυφερή.

    5. Όταν την αγοράζεις φαγητό
    Είναι σπίτι και σε περιμένει. Της πηγαίνεις ένα σνακ, ένα σάντουιτς, ένα παγωτό, μια σοκολάτα και της κερδίζεις την καρδιά. Θα το βρει γλυκύτατο και θα σε κοιτάξει χαμογελώντας. Μην αναρωτιέσαι αν θα της αρέσει αυτό που θα της πας, η κίνηση μετράει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 4 συχνότερες απορίες των αντρών για το σεξ και οι επιστημονικές απαντήσεις τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εννέα σημάδια που δείχνουν πως η κοπέλα σας είναι εκνευρισμένη μαζί σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τρεις τρόποι για να μπει αμέσως σε «sex mood»



    ΣΧΟΛΙΑ