• LIFE&STYLE

    Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες, σειρές και true crime ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Μάρτιο

    • NewsRoom
    Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ στην ταινία Murder Mystery 2

    Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ στην ταινία Murder Mystery 2


    Νέες ταινίες, σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ έρχονται και τον Μάρτιο στο Netflix.

    Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε τις νέες προσθήκες που θα είναι διαθέσιμες για προβολή αυτόν τον μήνα.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

    #1 Sex/Life: Season 2

    Μετά από ομολογουμένως τεράστια αναμονή, η δεύτερη σεζόν του Sex/Life επιτέλους ανέβηκε στο Netflix. Η πρώτη σεζόν είχε κάνει μεγάλη επιτυχία, αφού παρακολουθήθηκε για 282.100.000 εκατομμύρια ώρες και βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στο Top 10 του Netflix. Μένει να δούμε, αν η δεύτερη σεζόν θα είναι τόσο επιτυχημένη.

    Υπόθεση: Η Μπίλι έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις –και πρωτόγνωρες επιθυμίες– στην προσπάθειά της να ζήσει όπως θέλει. Άραγε, θα μπορέσει να τα έχει όλα;

    Έρχεται στις 2 Μαρτίου

    #2 Μονίκ Ολιβιέ: Συνένοχος του Κακού

    Στις 2 Μαρτίου ανεβαίνει και ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, για τη σύζυγο του serial killer, Μισέλ Φουρνιρέ, γνωστός ως «δράκος των Αρδεννών», ο οποίος λέγεται ότι είχε τη βοήθεια της συζύγου του, Μονίκ Ολιβιέ, σε όλα τα ανατριχιαστικά εγκλήματά του.

    Περιγραφή Netflix: Από το 1987 έως το 2003, ο Μισέλ Φουρνιρέ έμεινε στην ιστορία ως ο πιο διαβόητος δολοφόνος της Γαλλίας. Κανείς όμως δεν κατάλαβε τη γυναίκα του: ήταν πιόνι ή συνεργός

    Έρχεται στις 2 Μαρτίου

    #3 You: Season 4 – Μέρος 2ο

    Ο χαρακτήρας που αγαπάμε να μισούμε, ο Τζο Γκόλντμπεργκ, επέστρεψε τον προηγούμενο μήνα στο Netflix, με το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν – συνεχίζοντας το δολοφονικό του ταξίδι, αυτή τη φορά ως καθηγητής στο Λονδίνο και έχοντας μία ανοικτή υπόθεση που τον βασανίζει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δε θα βρει σύντομα το επόμενο «θύμα» του. Μένει να δούμε, αν στο δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν θα καταφέρει να… λύσει το μυστήριο που τον βασανίζει.

    Υπόθεση: Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

    Έρχεται στις 9 Μαρτίου

    #4 Luther: Ο Έκπτωτος

    Ο Idris Elba επιστρέφει στο Netflix σε έναν πολύ γνώριμο ρόλο, εκείνον του ντετέκτιβ Λούθερ, που αγαπήσαμε στις πέντε σεζόν της ομώνυμης σειράς. Στην ταινία, σε σκηνοθεσία Jamie Payne, ο Λούθερ θα εχει να αντιμετωπίσει έναν αδίστακτο δολοφόνο (τον οποίο υποδύεται ο αγαπημένος Andy Serkis), με τους fans της σειράς να είναι ενθουσιασμένοι. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η υποψήφια για Όσκαρ Σίνθια Ερίβο και ο Ντέρμοτ Κρόουλι, ο οποίος επιστρέφει ως Μάρτιν Σενκ.

    Υπόθεση: Στο “Luther: Ο Έκπτωτος”, την επική συνέχεια της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς που διασκευάστηκε σε ταινία, ένας φρικτός κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί το Λονδίνο, ενώ ο λαμπρός αλλά ντροπιασμένος ντετέκτιβ Τζον Λούθερ (Ίντρις Έλμπα) παραμένει φυλακισμένος. Στοιχειωμένος από την αποτυχία του να συλλάβει τον ψυχοπαθή του κυβερνοχώρου που τώρα τον κοροϊδεύει, ο Λούθερ αποφασίζει να δραπετεύσει για να ολοκληρώσει τη δουλειά του πάση θυσία

    Έρχεται στις 10 Μαρτίου

    #5 Σκιές και Οστά – Σεζόν 2

    Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον στρατηγό Κίριγκαν και τον φαινομενικά άτρωτο νέο του στρατό, η Αλίνα Στάρκοφ και ο Μαλ Ορέτσεφ δημιουργούν γρήγορα νέες και ισχυρές συμμαχίες, και ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλη την ήπειρο, για να βρουν δύο μυθικά πλάσματα που θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τους. Πίσω στο Κέτερνταμ, μια ευκαιρία για μια φονική ληστεία στέλνει τα Κοράκια ξανά σε μια πορεία σύγκρουσης με τη θρυλική Διάμεσο του Ήλιου – και η δεύτερη σεζόν προβλέπεται συναρπαστική.

    Έρχεται στις 16 Μαρτίου

    #6 Ο Θόρυβος

    Αφού μετακομίζει με την οικογένειά του στο πατρικό του, ένας άντρας ερευνά ένα ατύχημα σε εργοστάσιο που έχει σχέση με τον πατέρα του και σκοτεινά οικογενειακά μυστικά. Στο θρίλερ αυτό πρωταγωνιστούν οι Βαρντ Κέρεμανς (“Χώμα”), Σάλι Χάρμσεν, (“Moloch”) και Γιούαν Λέισεν (“Ο Αμερικάνος”).

    Έρχεται 17 Μαρτίου

    #7 Νυχτερινός Πράκτορας

    Ενώ παρακολουθεί μια γραμμή έκτακτης ανάγκης, ένας άγρυπνος πράκτορας του FBI απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο. Οι Γκάμπριελ Μπάσο, Λουσιάν Μπιουκάναν και Χονγκ Τσάου σε ένα θρίλερ δράσης, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μάθιου Κουέρκ, και σε σκηνοθεσία Σον Ράιαν.

    Έρχεται στις 23 Μαρτίου

    #8 Unstable

    Σε αυτή την πολλά υποσχόμενη κωμωδία για τη σχέση ενός πατέρα με τον γιό του, ο Rob Lowe πρωταγωνιστεί ως ένας “ασταθής”, αλλά πανέξυπνος πατέρας, με τον γιό του και ηθοποιό Τζον Όουεν Λόου, να αναλαμβάνει τον ρόλο του γιού του. Υπόθεση: Μια ιδιοφυΐα προσπαθεί να διώξει τη θλίψη του με τη βοήθεια του γιου του, ο οποίος θέλει να ξεφύγει από τη σκιά του πατέρα του και να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση.

    Έρχεται 30 Μαρτίου

    #9 Riverdale: Season 7

    H σειρά που αγαπήσαμε – και μετά βαρεθήκαμε λίγο για να είμαστε ειλικρινείς – επιστρέφει στο Netflix για μία έβδομη και τελευταία -επιτέλους!- σεζόν, η οποία υπόσχεται να απαντήσει τα αναπάντητα ερωτήματα και να δώσει ένα όμορφο “αντίο” στους χαρακτήρες που τόσο αγαπήσαμε πριν από έξι χρόνια. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε και ένα νέο επεισόδιο.

    Έρχεται στις 30 Μαρτίου

    #10 Murder Mystery 2

    Ο Άνταμ Σάντλερ και η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφουν και πάλι στη δράση στο σίκουελ του περσινού blockbuster – για ακόμη μια φορά με ένα υπέροχο καστ.

    Υπόθεση: Οι ντετέκτιβ Νικ και Όντρι Σπιτς, που προσπαθούν να ανοίξουν το γραφείο τους, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας διεθνούς έρευνας όταν ένας φίλος τους πέφτει θύμα απαγωγής.

    Έρχεται στις 31 Μαρτίου

     

    Πηγή: monopoli.gr

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ