• LIFE&STYLE

    Νέος βασιλικός γάμος με την «ευχή» της Ελισάβετ

    • NewsRoom

    Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι και πριγκίπισσα Βεατρίκη


    Η ανακοίνωση του γάμου της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, μεγιστάνα της αγοράς ακινήτων, μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ.

    Όπως γνωστοποιήθηκε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, κόρη του πρίγκιπα Άντριου έλαβε την έγκριση του Στέμματος προκειμένου να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

    Η τελετή θα γίνει στο Ανάκτορο Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο στις 29 Μαΐου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Στέμματος.

    «Η βασίλισσα έδωσε με χαρά την άδειά της για να γίνει η τελετή στο βασιλικό παρεκκλήσι, στο Ανάκτορο Σεντ Τζέιμς. Μετά την τελετή, η βασίλισσα θα παραθέσει για τους νεόνυμφους δεξίωση σε στενό κύκλο στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ» τονίζεται στην ανακοίνωση.

    Στο βασιλικό παρεκκλήσι τελέστηκε η βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ, του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ.

    Η Βεατρίκη, 31 ετών, είναι κόρη του ‘Αντριου, του δευτερότοκου γιού της Ελισάβετ Β’, και της Σάρας Φέργκισον ενώ οι γονείς της έχουν χωρίσει.

    Ο μέλλων σύζυγος της Βεατρίκης είναι 36 ετών και λάτρης του κρίκετ.

    Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2018. Προηγουμένως και για 10 ολόκληρα χρόνια, η Βεατρίκη ήταν σε σχέση με το στέλεχος της Uber, Ντέιβ Κλαρκ.



    ΣΧΟΛΙΑ