Ένα πρόσωπο το οποίο διαθέτει μεγάλη εμπειρία τον τηλεοπτικό χώρο, θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon». Ο Τζώνη Καλημέρης θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ, έχοντας την ευθύνη να οργανώσει τους τομείς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του καναλιού.
«Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV καλωσορίζει τον κ. Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου», αναφέρει ο σταθμός σε επίσημη ανακοίνωσή του και προσθέτει:
«Το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκφράζει την απόλυτη πεποίθηση πως σε στενή συνεργασία με την κορυφαία ομάδα που διαμορφώνεται σταδιακά στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως με σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος από το Epsilon! «Σας ανακοινώνω πως δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του σταθμού»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάνεν Ντόχερτι: Ο πραγματικός λόγος που είναι ξανά στο νοσοκομείο (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μία νέα παίκτρια εισβάλλει στο σημερινό επεισόδιο του “Game of Love” και ταράζει τα νερά!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Μουτζούρης και Βαρβάρα Θεοδωρίκα: Λαμπερός γάμος στο Island (φωτογραφίες)
- Λίλιαν Βιλδιρίδη στο mononews: Προσλήψεις, κίνητρα και ψηφιακός μετασχηματισμός στο επίκεντρο του ΕΣΥ
- Ο Μυστακίδης… τρελάθηκε και σαρώνει τα πάντα με τον ΠΑΟΚ: Έκανε «Μίδα» τον Όσμαν και θέλει Τολιόπουλο και Ντόρσεϊ
- Ραντεβού στην Κέα: Τα έργα του Cacao Rocks συναντούν το Αιγαίο στο One&Only Kéa Island
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.