• LIFE&STYLE

    Σάνεν Ντόχερτι: Ο πραγματικός λόγος που είναι ξανά στο νοσοκομείο (pic)

    Σάνεν Ντόχερτι

    Σάνεν Ντόχερτι


    Στο νοσοκομείο εισήχθη και πάλι η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία το 2015 διαγνώστηκε με τον καρκίνο του μαστού, ωστόσο μετά τη μάχη που έδωσε, κατάφερε να βγει νικήτρια. Την Ημέρα της Μητέρας η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία μαζί με την μαμά της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, καθώς ξεκίνησε τις επεμβάσεις για την αποκατάσταση του μαστού, όπως η ίδια είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της τον περασμένο μήνα.

    Μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών, η ταλαντούχα ηθοποιός ανακοίνωσε το καλοκαίρι του 2017 ότι ο καρκίνος υποχώρησε. Καθ’ όλη την διάρκεια του γολγοθά που έζησε, η Σάνεν μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, με τους ακολουθούς της στο Instagram.

    Έτσι και τώρα, συνεχίζει με την αποκατάσταση, καθώς χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργεία για να επανέλθει το σώμα της, όπως ήταν πριν την μαστεκτομή.

    «Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας, μαμά. Σε φέρνω μόνο στα καλύτερα μέρη… φαγητό νοσοκομείου… Νόστιμο. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ που πάντα βρίσκεσαι δίπλα μου. Θα έγραφα περισσότερα, αλλά τα παυσίπονα για τον πόνο αρχίζουν να επιδρούν», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, προκαλώντας συγκίνηση. Μάλιστα, πρόσθεσε στο τέλος το Hashtag #αποκατάσταση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάνεν Ντόχερτι: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τη μάχη με τον καρκίνο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση: Μετά τις χημειοθεραπείες, η Σάνεν Ντόχερτι δείχνει περήφανα τα νέα της μαλλιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή, όμως…» (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ