• LIFE&STYLE

    Νέο ζευγάρι στη showbiz

    • NewsRoom


    Ο Orlando Bloom και η  Katy Perry είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood. Το ζευγάρι έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Μαλιμπού και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μοιάζουν πολύ ερωτευμένοι.  Ανταλάσσουν φιλιά και αγκαλιές αλλά και έκαναν  βόλτες στην  παραλία  με  τον σκύλο τους.  Η Katy, 31χρόνων, και ο 39 χρονος Orlando -ο οποίος έχει έναν 5χρονο γιο τον  Flynnμε την πρώην γυναίκα του, την Miranda Kerr – συνέχισαν την ρομαντική αποδρασή τους στο ράντσο στη Santa Barbara της Καλιφόρνια, για λίγες μέρες.

    orlandokai perry

     orlando bloom-katy perry

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τους είναι λίγο διάστημα μαζί αλλά έχουν μια σοβαρή σχέση.  Η Katy λέει ότι ο Orlando είναι το αγόρι της και δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μάλιστα ο ένας έχει κλειδιά του άλλου από τα σπίτια τους και περνάνε αρκετές ώρες μαζί. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει γοητευτεί αρκετά από τον Βρετανό ηθοποιό και της αρέσει το γεγονός ότι είναι προσγειωμένος, όπως αναφέρει φιλικό της πρόσωπο.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτυ όπου ήταν καλεσμένοι και από τότε είναι αχώριστοι και τώρα πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

    katy perry



    ΣΧΟΛΙΑ