Την παραίτησή τους από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα υπέβαλαν ο βοηθός αρχισυντάκτης και ένας από τους ρεπόρτερ της εκπομπής.
Παρά τις διαρκείς προσπάθειες του παρουσιαστή να επανέλθει ομαλά το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μετά την απόλυση της αρχισυντάκτριας και το πρόστιμο από το ΕΣΡ, οι αποχωρήσεις συνεχίζονται.
Ο βοηθός αρχισυντάκτη Γιώργος Μπέζας υπέβαλε χθες την παραίτησή του, εξαιτίας της έντονης διαφωνίας που είχε με την νέα αρχισυντάκτρια της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γωγώ Σαμπάνη, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να μεταπείσει τον δημοσιογράφο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Την παραίτησή του από την ομάδα της εκπομπής υπέβαλε και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης, ο οποίος κάλυπτε αστυνομικά και κοινωνικά θέματα.
Πρόκειται για τον δημοσιογράφο που ανέφερε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη και προσπάθησε να φέρει σε τάξη τους παρουσιαστές, όταν εκείνοι αγνοούσαν τη σοβαρότητα του περιστατικού.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα γνωστά σχόλια στον αέρα της εκπομπής που είχαν ως αποτέλεσμα την ποινή από το ΕΣΡ διακοπής προβολής της εκπομπής για 5 ημέρες, καθώς και την επιβολή χρηματικού προστίμου 150.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.