• LIFE&STYLE

    Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί μέχρι στιγμής. Ασύλληπτος ο δράστης (update)

    • NewsRoom
    shootings


    Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη, που άνοιξε πυρ στο εμπορικό Cascade, στην πολιτεία της Washington των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τέσσερις γυναίκες και τραυματίζοντας δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και έχει μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο του Harborview.

    Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, εκτός από τις τέσσερις γυναίκες, νεκρός είναι και ένας ακόμα άνδρας. Μέσω twitter, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας St. Mark Francis ενημέρωσε ότι οι έρευνα στο εμπορικό κέντρο ολοκληρώθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχωρούν, ενημερώνοντας τα μέσα ότι αύριο θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα νέο ακόμη για τη σύλληψη του δράστη.

    Το νέο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, εκτυλίχθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πολιτεία της Washington, περίπου 105 χλμ. βόρεια του Σιάτλ το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) και η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη είναι ακόμη σε εξέλιξη. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας St. Mark Francis, σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ανέφερε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας ύποπτος, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι ήταν και κάποιος άλλος μαζί του.
    shootings
    Ο φερόμενος ως δράστης που αναζητά η αστυνομία

    Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο δράστης είναι Ισπανός άνδρας, αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και σκούρο πουκάμισο. Σύμφωνα με την αστυνομία Burlington ο ληστής μπήκε σε ένα υποκατάστημα της Macy και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας άλλα δύο, πριν φύγει από το εμπορικό κέντρο.

    Ο ύποπτος είναι “ένας ισπανόφωνος άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα”, ανέφερε ο Mark Francis, εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας σε μήνυμά του στο Twitter. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ύποπτος εθεάθη για τελευταία φορά να κατευθύνεται πεζός σε αυτοκινητόδρομο που περνά κοντά από το εμπορικό κέντρο στο Burlington, μια πόλη μεταξύ του Σιάτλ και των καναδικών συνόρων.

    “Αναζητούμε τον ύποπτο και στοιχεία”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αναρτώντας παράλληλα και φωτογραφία του ύποπτου άνδρα στο twitter. “Εδώ είναι ο σκοπευτής. Πιστεύουμε ότι είναι μόνο ένας σκοπευτής. Ενημερώστε τις αρχές αν τον δείτε. Είναι οπλισμένος με τουφέκι”, σημείωσε.

    Όπως μετέδωσε το NBC, η τροχαία της πολιτείας Washington ανέφερε ότι δεν υπάρχει ένδειξη ότι το περιστατικό στο Burlington έχει σχέση με τρομοκρατία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/epafes-trapeziton-ke-funds/76885



    ΣΧΟΛΙΑ