• LIFE&STYLE

    Νεφέλη Μεγκ: Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μου

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης και Νεφέλη Μεγκ

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Νεφέλη Μεγκ


    Για τη συνέντευξη που πήρε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε η γνωστή YouTuber, Νεφέλη Μεγκ.

    Ο ξεχωριστός καλεσμένος της στο YouTube ξάφνιασε τους θεατές της 26χρονης, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς τα κατάφερε, αφού ο πρωθυπουργός δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ, η Νεφέλη Μεγκ δήλωσε ότι:

    «Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία, γιατί ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξη από πολιτικά πρόσωπα. Είχα ταγκάρει διάφορα πρόσωπα, ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε ουσιαστικά την πρόσκληση».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Δεν το περίμενα αυτό, είναι “big news”. Ήταν λίγο ένα σοκ και είπα “ναι, θα το κάνω”. Όταν έκλεισε η κάμερα, δώσαμε τα χέρια και είπαμε “ευχαριστώ πολύ”. Είχα πολύ περιορισμένο χρόνο μαζί του και το καταλαβαίνω».

    Δείτε το βίντεο:

    Ποια είναι η Νεφέλη Μεγκ

    Η 26χρονη Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα και έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η 26χρονη κοπέλα έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να αποκτήσει 73,8 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και 25,1 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube.

    Η ίδια κάνει και podcast, το οποίο ονομάζει «Μπούκλα 99», και αναφέρει πως «προσπαθεί, ξεψαχνίζοντας το κοινωνικοπολιτκό − κι όχι μόνο − γίγνεσθαι, να μεταμορφώσει την παράνοια σε κωμική φάρσα».

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο λαός θα κρίνει με την ψήφο του τον Κώστα Αχ. Καραμανλή – Τι είπε για τους φορολογικούς συντελεστές



    ΣΧΟΛΙΑ