Ο Βαγγέλης Περρής μαζί με την Αθηναϊδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ, προετοιμάζονται για το τηλεοπτικό τους comeback, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon και τη νέα καθημερινή εκπομπή “CIRCO”.
Το αιφνίδιο φινάλε της εκπομπής Rodeo, αντιμετωπίστηκε από τους παρουσιαστές με αρκετή δόση χιούμορ, μιας και οι τρεις τους μίλησαν ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.
Μέσω των social media δηλώνουν και τώρα το νέο τους ξεκίνημα ντυμένοι…κλόουν. Ο Βαγγέλης Περρής πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες μαζί με την Αθηναϊδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη, από τις εντατικές προετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας τους σατιρικής εκπομπής ενώ εμφανίζεται και μία backstage φωτογραφία των κυριών της παρέας που ο Βαγγέλης Περρής φαίνεται να τραβά “στα κρυφά” .
https://www.instagram.com/p/BfvpVpwnm7h/?taken-by=perrisyrou
https://www.instagram.com/p/BfvcrVoH8kz/?taken-by=perrisyrou
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνταγή για τις πιο μαλακές και υπέροχες πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 6 μυστικά τρικ για τα λάθη στο μανικιούρ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιστρέφει στο Χυτήριο ο Μάνος Παπαγιάννης (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκιλφόιλ: Τιμή μου που φιλοξενήσαμε την πρεμιέρα της ταινίας «Μελάνια»
- Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Σύσσωμη η κοινότητα της Διερευνητικής Εγκληματολογίας, σε μια πρωτοποριακή επιστημονική Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Keele στην Ελλάδα
- Εισαγγελική έρευνα για ηλεκτρονικό έγκλημα στα γραφεία του X του Έλον Μασκ στο Παρίσι
- AstraZeneca: Βουτιά για τη μετοχή μετά το «όχι» του FDA σε αυτοχορηγούμενη ένεση για τον «λύκο»