• sports

    NBA Playoffs: Αποκλείστηκαν οι Μπακς – Αποχώρησε στη μέση της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

    • NewsRoom

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Στους τελικούς του NBA οι Ράπτορς

    Με την τέταρτη νίκη που σημείωσαν οι Τορόντο Ράπτορς απέκλεισαν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 6 των NBA playoffs και για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν στους τελικούς.

    Οι Καναδοί επικράτησαν με 100-94 πραγματοποιώντας μια απίθανη ανατροπή πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και πλέον θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα απέναντι στους Γουόριορς του Κάρι και του Tόμσον.

    Από πλευρά Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα Ελάφια να πάρουν τη νίκη, ωστόσο οι 21 πόντοι που σημείωσε δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

    Επίσης ο Greek Freak πρόσθεσε ακόμη στα ατομικά του στατιστικά 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 39 λεπτά.

    Απεναντίας, από τους Ράπτορς ξεχώρισε για μια ακόμη φορά ο Λέοναρντ, ο οποίος είχε 27 πόντους (9/22 σουτ), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες.

    ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ (Νερς): Λέοναρντ 27 (17 ριμπάουντ), Σιάκαμ 18, Γκασόλ 6, Λάουρι 17 (8 ασίστ), Γκριν, ΒανΒλίτ 14 (4/5 τρίποντα), Πάουελ 9, Ιμπάκα 9.

    ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Μπούντενχολζερ): Αντετοκούνμπο 21 (11 ριμπάουντ), Μίντλετον 14, Λόπεζ 18, Μπρόγκντον 10, Μπλέντσο 8, Κόνατον, Ιλιασόβα 13 (6 ριμπάουντ), Χιλ 10.

    Έφυγε στη μέση της συνέντευξης Τύπου ο Αντετοκούνμπο

    Αιφνίδια, ωστόσο, ήταν η αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη συνέντευξη Τύπου, που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη.

    Όπως όλα δείχνουν, για όλα έφταιγε ένα άρθρο του ESPN, το κακό timing της ανάρτησής του και η δημοσιογράφος που έκανε την τελευταία ερώτηση στον Έλληνα φόργουορντ.

    Αμέσως μετά την ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς το ESPN δημοσίευσε (ως κεντρικό θέμα στην σελίδα του) ένα κείμενο της Μαλίκα Άντριους, το οποίο ανέφερε ότι σύμφωνα με πηγή της ρεπόρτερ, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι θα επηρεάζονταν σημαντικά από την έκβαση της συγκεκριμένης σειράς.

    Το γεγονός, λοιπόν, ότι η Άντριους ήταν και αυτή που έθεσε την τελευταία ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου (άσχετη με το θέμα που είχε δημοσιεύσει λίγη ώρα νωρίτερα το ESPN) μπορεί να ότι ήταν ο λόγος που ο σούπερ σταρ των Μπακς αποφάσισε να φύγει από την αίθουσα και να μην απαντήσει στην ερώτηση.

    «Με την σεζόν των Μπακς να ολοκληρώνεται απότομα, δύο νίκες από τους Τελικούς του ΝΒΑ, μία πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο λέει στο ESPN ότι μία πορεία στους Τελικούς του 2020 θα μπορούσε να προκαθορίσει το αν ο Γιάννης θα υπογράψει στο Μιλγουόκι μακροπρόθεσμα», έγραψε στο Twitter η Άντριους σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.



    ΣΧΟΛΙΑ