• LIFE&STYLE

    Να γιατί έλειπε ο Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή του για δύο μέρες!

    • NewsRoom
    Γιώργος Παπαδάκης

    Γιώργος Παπαδάκης


    Από την εκπομπή του έλειψε δύο ολόκληρες μέρες ο Γιώργος Παπαδάκης, πράγμα που συμβαίνει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως και τώρα. Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, όσοι συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, είδαν άδεια την καρέκλα του Γιώργου Παπαδάκη, καθώς έλειπε από την Ελλάδα για να παραστεί στην ορκωμοσία του γιου του, Φοίβου.

    Στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ντίνος Σιωμόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης. Και σήμερα και αύριο, δεν θα είναι μαζί μας για καλό σκοπό», ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου συμπλήρωσε: «Θα λείψει σήμερα και αύριο γιατί έχει την ορκωμοσία του παιδιού του».

    Η επιβεβαίωση ήρθε και μέσω του λογαριασμού της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο Instagram. Με υπερηφάνεια και έκδηλη συγκίνηση, ο δημοσιογράφος πόζαρε στο πλευρό του γιου του ενώ η φωτογραφία είχε λεζάντα: «Ο λόγος που έλειψα δύο μέρες. Γιώργος Παπαδάκης». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει άλλους δύο γιους: τον Κωνσταντή από τον πρώτο του γάμο, και τον Ιάσονα (όπως και τον Φοίβο) από τον δεύτερο γάμο του με την Τίνα Παπαδέλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ζάλη» από το ποσό που θα λάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: Τελευταία μέρα γυρισμάτων για το Shopping Star λίγο πριν γεννήσει

     



    ΣΧΟΛΙΑ