• LIFE&STYLE

    Ν. Αγαπηνός: Απερρίφθη τελεσίδικα η αγωγή της Χριστοπούλου κατά του Πάνου Καλλίτση

    • NewsRoom

    Πάνος Καλλίτσης και Έλενα Χριστοπούλου


    Το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού με αφορμή τις δηλώσει της Έλενας Χριστοπούλου, ενημερώνει πως απερρίφθη τελεσίδικα η αγωγή κατά του Πάνου Καλλίτση για την υπόθεση υπεξαίρεσης περιουσίας της αξίας ύψους 205.500€.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    Αναφορικά με δηλώσεις της πλευράς της κας Χριστοπούλου που κυκλοφόρησαν στον Τύπο σήμερα, ως πληρεξούσιοι δικηγόροι του κ. Πάνου Καλλιτση ενημερώνουμε ότι η αγωγή της κας Χριστοπούλου με την οποία κατηγόρησε ψευδώς τον εντολέα μας για υπεξαίρεση περιουσίας της αξίας ύψους 205.500€ απερρίφθη προ ημερών τελεσίδικα με την απόφαση υπ’ αριθμ. 4286/2022 του Εφετείου Αθηνών.

    Η ανωτέρω απόφαση κατέληξε στο ακριβές πόρισμα ότι όλα όσα ισχυρίστηκε η ενάγουσα και οι μάρτυρες της ήταν απολύτως αβάσιμα ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ο εντολέας μας ουδέποτε είχε πρόσβαση στην θυρίδα της απο τραπεζικά έγγραφα (βιβλίο επίσκεψης θυρίδας).

    Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η κ. Χριστοπούλου στην προσπάθεια της να πείσει ότι κατείχε τα εν λόγω ανύπαρκτα περιουσιακά αντικείμενα παρουσίασε μάρτυρα που κατέθεσε ότι τα είχε δει σε κοινή τους επίσκεψη στην θυρίδα (!) παρότι αυτονοήτως και ως διέγνωσε και το εφετείο , απαγορεύεται η επίσκεψη μη κατόχου θυρίδας στον ειδικά φυλασσόμενο χώρο.

    Συνολικά, καλό θα ήταν η κυρία Χριστοπούλου μετά τη εκκωφαντική ήττα της, να παύσει τις δηλώσεις που προσβάλουν τον εντολέα μας και κάθε λογική.

    Το τελικό αποτέλεσμα της αγωγής της των 205.000€ είναι για αυτήν μηδενικό, ενώ έχουν ήδη δεσμευτεί οι δικοί της λογαριασμοί για τα δικαστικά έξοδα που την καταδίκασε το Εφετείο για την αβάσιμη αγωγή με την οποία ταλαιπώρησε τόσο τον εντολέα μας όσο και τα ελληνικά δικαστηρια.



    ΣΧΟΛΙΑ