array(0) {
}
        
    
Menu
0.82%
Τζίρος: 239.59 εκατ.
Life & Style

Μπέλα Χαντίντ: Σε διαδήλωση στο Λονδίνο υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)

Comments

Ύστερα από τις ανακοινώσεις του «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ ότι θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου έγιναν διαδηλώσεις κατά της απόφασης αυτής.

Μία τέτοια διαδήλωση έγινε και έξω από την πρεσβεία της Αμερικής στο Λονδίνο, την ώρα όμως της διαδήλωσης το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντ βρίσκονταν σε ένα πάρτι που λάμβανε χώρα στην Oxford Street.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της, το αυτοκίνητό της 21χρονης καλλονής «κόλλησε» πίσω από τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Hyde Park, όπως αναφέρει το περιοδικό Metro.

Το μοντέλο, το οποίο είναι παλαιστινιακής καταγωγής, έβγαλε το κεφάλι του από το αυτοκίνητο για να τραβήξει φωτογραφίες και έπειτα – φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και ένα λευκό παλτό για το πάρτι – βγήκε έξω για να μπει ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, φαινόταν άνετη και φώναξε μαζί με τους υπόλοιπους συνθήματα κατά της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρουσία της Μπέλα στη διαδήλωση κράτησε μόλις λίγα λεπτά της ώρας, αρκετά για να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της και στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητό της.

Η Μπέλα δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media και να σχολιάσει στο twitter γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «η μεταχείριση του παλαιστινιακού λαού είναι άδικη, μονόπλευρη και δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Στέκομαι στο πλευρό της Παλαιστίνης».

Δεν παρέλειψε να γράψει επίσης για τον πατέρα της και τους Παλαιστίνιους συγγενείς της που με το άκουσμα της ανακοίνωσης του Αμερικανού Προέδρου βυθίστηκαν όπως είπε στη θλίψη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφίες: thesun.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη: «Αποχαιρέτησα την αγαπημένη μου φίλη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε πολύ νεότερη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tucked-in hair: Mαλλιά μέσα από τα ρούχα, η τάση που βλέπουμε παντού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική βραδιά για την Όλγα Κεφαλογιάννη και την Αγάπη Πολίτη
Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα
Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» και η αποκάλυψη για την επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα (βίντεο)
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti