array(0) {
}
        
    
Menu
-0.6%
Τζίρος: 466.40 εκατ.

Κίνα: Τα κρατικά διυλιστήρια εξετάζουν την αγορά Ιρανικού πετρελαίου μετά το πράσινο φως από Τραμπ – Άνοδος τιμών και ανησυχία για κυρώσεις

Life & Style

Μπέλα Χαντίντ: Σε διαδήλωση στο Λονδίνο υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)

Comments

Ύστερα από τις ανακοινώσεις του «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ ότι θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου έγιναν διαδηλώσεις κατά της απόφασης αυτής.

Μία τέτοια διαδήλωση έγινε και έξω από την πρεσβεία της Αμερικής στο Λονδίνο, την ώρα όμως της διαδήλωσης το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντ βρίσκονταν σε ένα πάρτι που λάμβανε χώρα στην Oxford Street.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της, το αυτοκίνητό της 21χρονης καλλονής «κόλλησε» πίσω από τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Hyde Park, όπως αναφέρει το περιοδικό Metro.

Το μοντέλο, το οποίο είναι παλαιστινιακής καταγωγής, έβγαλε το κεφάλι του από το αυτοκίνητο για να τραβήξει φωτογραφίες και έπειτα – φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και ένα λευκό παλτό για το πάρτι – βγήκε έξω για να μπει ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, φαινόταν άνετη και φώναξε μαζί με τους υπόλοιπους συνθήματα κατά της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρουσία της Μπέλα στη διαδήλωση κράτησε μόλις λίγα λεπτά της ώρας, αρκετά για να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της και στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητό της.

Η Μπέλα δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media και να σχολιάσει στο twitter γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «η μεταχείριση του παλαιστινιακού λαού είναι άδικη, μονόπλευρη και δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Στέκομαι στο πλευρό της Παλαιστίνης».

Δεν παρέλειψε να γράψει επίσης για τον πατέρα της και τους Παλαιστίνιους συγγενείς της που με το άκουσμα της ανακοίνωσης του Αμερικανού Προέδρου βυθίστηκαν όπως είπε στη θλίψη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφίες: thesun.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη: «Αποχαιρέτησα την αγαπημένη μου φίλη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε πολύ νεότερη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tucked-in hair: Mαλλιά μέσα από τα ρούχα, η τάση που βλέπουμε παντού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, τι θέλει ο… Freud στην ΕΡΤ, το μεγάλο στοίχημα του stand-up comedian, οι ζημιές του Real FM και Τσακαλώτος κατά «Ποντικιού»
The Riders: Ποιος Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία του Μπραντ Πιτ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Ηλίας Βρεττός – Τι συνέβη (video)
Σίλια Κριθαριώτη: Οικογενειακώς σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο
Village Cinemas: Premium Media Platform για ουσιαστική σύνδεση brands & κοινού
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στην αγορά για νέο super yacht;
Μεγάλη Εικόνα: Ανοίγει ο φάκελος των προκλήσεων από τον πόλεμο στο Ιράν
Έλενα Παπαρίζου-Τάκης Ζαχαράτος: Γιατί αναβλήθηκε η χθεσινή παράσταση
Η Μαριάννα Λάτση στο πάρτυ-έκπληξη της Φουρέιρα στο Κουκάκι