• LIFE&STYLE

    Τo mononews.gr έστειλε την ελληνική ιδέα στην κορυφή της Ευρώπης!

    • NewsRoom


    Μεγάλη επιτυχία του mononews.gr, το οποίο από τις αρχές Ιανουαρίου στήριξε επανειλημμένα, με συνεχείς δημοσιεύσεις, την ιδέα του 20χρονου επιστήμονα Χαράλαμπου Ιωάννου στον διαγωνισμό, που διεξήγαγε το TEDxBinnenhof. Η συντονισμένη αυτή προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα να χαρίσει στον Χαράλαμπο την πρώτη θέση ανάμεσα σε 14 λαμπρούς επιστήμονες, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 25.000 ψήφους. Δεν ξέρουμε πόσο συμβάλλαμε στην ελληνική αυτή επιτυχία άλλα σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι ότι ο Έλληνας φοιτητής πέτυχε αυτό που ήθελε. Σύμφωνα με τα Google Analytics το συγκεκριμένο θέμα το διαβάσαν πάνω από 30.000 αναγνώστες.

    Ο νεαρός Χαράλαμπος μοιράστηκε την πρωτιά με τον Σουηδό επιστήμονα Mikael Hermansson, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι οι ιδέες και των δυο ήταν πολύ αξιόλογες. Οι συντονισμένες προσπάθειες της Ελλάδας και της Σουηδίας οδήγησαν τους δυο διαγωνιζόμενους σε μια κούρσα σώμα με σώμα, δίνοντάς τους προβάδισμα με 50.000 ψήφους από τις σχεδόν 60.000 ψήφους, που ήταν συνολικά.

    Screen Shot 2016-02-09 at 2.35.12 PM

    Διαβάστε ακόμα: Τo mononews.gr “επισφράγισε” την ελληνική ιδέα ως την καλύτερη της Ευρώπης

    Το TEDxBinnenhof αποφάσισε να στείλει τον Χαράλαμπο Ιωάννου και τον Micael Hermansson στη Χάγη, στο The Knights Hall, στις 31 Μαρτίου! Εκεί θα μοιραστούν τις ιδέες τους και θα ανταλλάξουν απόψεις, ακόμα με άλλους δέκα Ευρωπαίους επιστήμονες.

    Μπορείτε και εσείς να παρακολουθήσετε την ομιλία τους στο tedxbinnenhof.com

     



    ΣΧΟΛΙΑ