• LIFE&STYLE

    MONO EΔΩ: Μια διαφορετική Black Friday στα Public (αποκλειστικό ρεπορτάζ)

    black friday


    Το mononews.gr βρέθηκε στα Public του Συντάγματος και “κάλυψε” ζωντανά μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη και εξαιρετικά οργανωμένη Black Friday.

    Το ελληνικό κοινό αγκάλιασε ιδιαίτερα θερμά τον Αμερικάνικο θεσμό και αυτό φάνηκε από τους εκατοντάδες ανθρώπους, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα από νωρίς το πρωί. Άλλωστε, πoιος θα μπορούσε να αντισταθεί στις εξωφρενικές εκπτώσεις της αλυσίδας καταστημάτων;

    public 14 public 10 public 9

    public

    Γιατί, όμως, χαρακτηρίσαμε τη Black Friday των Public ανθρώπινη και διαφορετική;

    Γιατί δε θύμιζε σε τίποτα τον πανζουρλισμό, που επικρατεί τη μέρα αυτή στα αμερικάνικα μαγαζιά, γιατί όλα κύλησαν ομαλά χωρίς ποδοπατήματα και τραυματισμούς και χωρίς υπερβολές. Φυσικά, σε αυτό συνέβαλαν οι καλά ενημερωμένοι και οργανωμένοι υπάλληλοι του καταστήματος.

    public-black black-public

    Οι υπεύθυνοι ασφαλείας άφηναν ανά τριάντα άτομα να εισέλθουν και με τον τρόπο αυτό αποφεύχθηκαν ατυχήματα και διαπληκτισμοί. Μάλιστα, το cafe του καταστήματος είχε ετοιμάσει μικρά κεράσματα, για να γλυκάνει τόσο εκείνους που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, όσο και εκείνους που τους προτίμησαν και τους εμπιστεύτηκαν για τις αγορές τους.

    public 20 public 19 public 18

    Το ενδιαφέρον μας τράβηξε ιδιαίτερα η συμπεριφορά των υπαλλήλων, που απέδειξαν ότι και σε δύσκολες συνθήκες, μπορούν με το χαμόγελο και τον επαγγελματισμό τους να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τους πελάτες.

    Κοντά μας σε αυτή τη χαρούμενη ημέρα αγοραστικής μανίας βρέθηκε η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των Public, Ανθή Τροκούδη, η οποία μίλησε στην κάμερα του Mononews.gr.

    Η εμπειρία μας από το σημερινό πρωινό της Black Friday στα καταστήματα Public μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όλα κύλησαν ομαλά και ανθρώπινα και ελπίζουμε έτσι να τελειώσει αυτή η μέρα.

    friday 5 friday 4 friday 3 friday 2 friday 1 public 21

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Τρελές εκπτώσεις σε Public, McArthur, Oysho, Pull&Bear, GAP και Μedia Markt – Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Γερμανός με εκπτώσεις 60%

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια διάσημη εταιρεία καλλυντικών συμμετέχει από ΤΩΡΑ και για λίγες μόνο ώρες στη Black Friday;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Black friday: Παράνοια και στην επαρχία – Από τα ξημερώματα στις ουρές χιλιάδες πολίτες (photos-video)



    ΣΧΟΛΙΑ