array(0) {
}
        
    
Menu
-0.47%
Τζίρος: 129.57 εκατ.

Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης

Life & Style

Νίκος Μάνεσης: «Δεν είμαι λαμόγιο…αλλά… » (video)

Comments

Ο Νίκος Μάνεσης, ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του και της καθημερινότητάς του.

Μιλάει για την οικογένειά του, την συνεργασία στην TV με την σύζυγό του ενώ δεν κρύβει τον έρωτα που τόσα χρόνια προσφέρει με πάθος στη δουλειά του.

Πως αντιμετώπισε όμως την απόφαση του Alpha να βάλει την εκπομπή του απέναντι από το The Voice

Το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Εγώ είμαι ένας απλός υπάλληλος και απέναντι στην κυριακάτικη λειτουργία της ΕΡΤ να με έβαζαν θα καθόμουν. Από εκεί και πέρα, το κάθε μαγαζί επιλέγει πως θα προστατεύσει το προϊόν του. Με έβαλαν απέναντι στο Voice. Ίσως φταίει που είμαι ενημερωτικός. Αν ήμουν ψυχαγωγικός ίσως είχα και διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο διευθύνσεων. Δεν έχω μάθει να διαμαρτύρομαι, έχω μάθει να πολεμάω. Απέναντι από το Voice; Απέναντι από το Voice! Από όπου θες. Εγώ την ίδια δουλειά κάνω. Εγώ είμαι Ιόνιος. Είμαι γαϊδούρι σε επίπεδο υπομονής κι εργατικότητας. Τα γαϊδούρια όμως, για όσους δεν το ξέρουν, έχουν καλύτερη μνήμη από τον ελέφαντα.

Όσο για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Η Φαίη με συγκράτησε αυτό το καλοκαίρι στο να στραφώ στην ελληνική Δικαιοσύνη για κάτι απαράδεκτο που έγινε και το λέω δημοσίως ότι την επόμενη φορά θα στραφώ. Τους έσωσε ότι έβαλαν μπλερ στο πρόσωπο των παιδιών. Την επόμενη φορά που θα με πλησιάσει φωτογράφος και θα τον εντοπίσω, θα φάει πάρα πολύ ξύλο! Πάρα πολύ ξύλο! Και όσοι είναι στον περίγυρό μου ξέρουν ότι μπορώ να το κάνω, ξέρουν ότι το έχω κάνει. Δεν είναι ανάγκη να τα πουλήσουμε όλα, ας κρατήσουμε κάτι και για μας.

https://youtu.be/87fIRowvOeQ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος για δεύτερη φορά η Κατερίνα Λάσπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο νοσοκομείο Βασίλης Καρράς και Γιώργος Σαμπάνης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έφυγε» ο Συράκος Δανάλης , καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας του κινηματογράφου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε τις πύλες του το Armani Teatro όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι
Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας – Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή (Βίντεο)
Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24